Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEĐAO MORALNE OSJEĆAJE

Pijan usred dana urinirao na terasi ugostiteljskog objekta u Požegi, intervenirala policija

Vozila policije i vatrogasaca
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
26.05.2023.
u 09:31

Kako se navodi u priopćenju PU požeško-slavonske, u četvrtak, 25. svibnja oko 18.50 sati na Trgu Svetog Trojstva u Požegi 59-godišnjak je pod utjecajem alkohola mokrio na terasi ugostiteljskog objekta

Policija je prekršajno prijavila muškarca koji je mokrio na terasi kafića. Kako se navodi u priopćenju PU požeško-slavonske, u četvrtak, 25. svibnja oko 18.50 sati na Trgu Svetog Trojstva u Požegi 59-godišnjak je pod utjecajem alkohola mokrio na terasi ugostiteljskog objekta. Time je, ističu u policiji, vrijeđao moralne osjećaje građana.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 59-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

VEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Velika međunarodna policijska akcija: Okriveno udruženje povezano s kriminalitetom droge


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije