Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDE PRIJAVE
Povratak na članak

Pijan sletio u kanal: U autu i kući držao hrpu oružja i streljiva

Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela 'Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari' te optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana kao i prekršajni nalog zbog nepropisnog kretanja vozilom i vožnje pod utjecajem alkohola.

Komentari 8

KS
kum stevica
00:14 14.10.2020.

Ovo "Umjereni" znači naivčina ili prodana duša.Ili si glup ili sr praviš glup.Da su kod hrvatskog branitelja pronašli oružje, to bi pisalo na svim portalima, a kada ga nađu kod Srbina onda je rojeć o vozaču.Kada Hrvati pretuku Srbina u Vukovaru to je nacionalističli ispad i mržnja, a kada je obratno onda je riheč o uličnoj tučnjavi mladeži.Al ovo je zatebe ipak prekomplikovano, zaglupljuj sr ti i dalje yutarnjim listom i Rtl sranjem

VL
KS
kum stevica
00:07 14.10.2020.

Srećom nije hrvatski branitelj

VL
MA
Mary5
13:41 13.10.2020.

Znamo da je covjek sletio u kanal, a tko je on, srbin ili hrvat ????

VL
Avatar slk 350
slk 350
10:05 13.10.2020.

A vozac je srbin . Ali je to sada zabranjeno reci radi pomirenja i evropskih vrjednosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.