Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Pijan sletio s ceste na prugu i nije htio maknuti auto pred vlakom

nalet vlaka,pruga (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
14.09.2012.
u 13:00

Muškarac nije sklonio automobil pa je uzrokovao prometnu nesreću. Na automobil je naletio vlak

Šibenska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 29-godišnjaka iz Virovitice koji je pijan pokraj Drniša sletio s ceste na željezničku prugu, a potom nije automobil odvezao s pruge i tako spriječio nalet vlaka na vozilo.

– Kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno, osumnjičeni je u noći 13. rujna 20 minuta poslije ponoći u alkoholiziranom stanju zbog neprilagođene brzine  sletio s ceste Opel Astrom na željezničku prugu. Međutim, nije uklonio auto s pruge iako je to mogao učiniti bez veće opasnosti za sebe pa je na vozilo naletio vlak –kažu u šibenskoj policiji.

Uza sve to 29-godišnjak nema ni vozačku dozvolu koja mu je oduzeta zbog prijašnjih prekršaja.

Ključne riječi

Komentara 1

TI
tintilinic100
14:31 14.09.2012.

Možda je auto bio jako razbijen.. pa nti nije mogao ukloniti auto.. a pijan također.. tak da.. nije mu za zamjeriti što ga nije maknuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije