Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUČNJAVA U ROVINJU

Pijan razbijao inventar i napao muškarca, drugi ga pokušao zaustaviti pa završio u bolnici

tučnjava
Pixabay
20.12.2021.
u 11:03

Osumnjičeni muškarac, 45-godišnjak, uz kaznenu je prijavu po dovršetku kriminalističkog istraživanja priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, dok se protiv 29-godišnjaka i 30-godišnjaka podnosi optužni prijedlog

U ugostiteljskom objektu u Rovinju izbila je 16. prosinca tučnjava nakon što je 45-godišnjak pod utjecajem alkohola vikao i razbijao inventar. Rovinjska je policija nad njim završila kriminalističko istraživanje te utvrdila sumnju da je počinio kaznena djela teška tjelesna ozljeda i prijetnja.

Muškarca se, kako je izvijestila Policijska uprava istarska, sumnjiči da je oko 19.30 sati u ugostiteljskom objektu u Ulici Nelo Quaranttotto pod utjecajem alkohola od 1.65 promila vikao i razbijao inventar. Nakon što ga je 30-godišnjak upozorio na ponašanje i zamolio da izađe iz objekta, 45-godišnjak ga je fizički napao, udarivši ga rukom u glavu. Tada se u sukob uključio 29-godišnjak te je došlo do međusobne tučnjave. 

U incidentu je 29-godišnjak teško ozlijeđen te mu je pružena pomoć u pulskoj bolnici. On je bio pod utjecajem alkohola od 01.06, a 30-godišnjak od 0.94 promila.

Osumnjičeni muškarac, 45-godišnjak, uz kaznenu je prijavu po dovršetku kriminalističkog istraživanja priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, dok se protiv 29-godišnjaka i 30-godišnjaka podnosi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dodaje se iz policije. 

VIDEO Prosvjednici na Markovu trgu okružili zastupnika HDZ-a, doktora Karlića, i svađali se s njime

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije