Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Pijan prošao kroz crveno i usmrtio taksista

Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći u Zagrebu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
24.03.2022.
u 10:46

Vozač taksija je zadobio teške ozljede od kojih je preminuo na mjestu nesreće, dok je 34-godišnji putnik iz taksija zadobio višestruke ozljede glave

Vozač (40) ispitan je na ŽDO Zagreb jer ga se sumnjiči da je skrivio nesreću sa smrtnom posljedicom, nakon čega je protiv njega doneseno rješenje o provođenju istrage.

 Sumnjiči ga se da je 27. veljače u 22.45 sati u Zagrebu, kako tvrdi tužiteljstvo, pod utjecajem alkohola i zbog toga potpuno nesposoban za sigurnu vožnju  upravljao  automobilom Ulicom Pavla Hatza u smjeru istoka.  Kada je došao do raskrižja s Draškovićevom ulicom, Ulicom kneza Borne i Palmotićevom ulicom na kojem je promet reguliran semaforima,  ušao  je u raskrižje dok je na semaforu bilo crveno svjetlo za njegov smjer te je prednjim dijelom svog automobila naletio na lijevi bočni dio taksija kojim je upravljao 42-godišnjak.

Taksi se kretao Draškovićevom ulicom u smjeru sjevera dok je za njegov smjer kretanja bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. 

Vozač taksija je zadobio teške ozljede od kojih je preminuo na mjestu nesreće, dok je 34-godišnji putnik iz taksija zadobio višestruke ozljede glave i tijela zbog kojih je hospitaliziran.

Pijanom vozaču određen je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

>> VIDEO Mladić u Splitu ranjen tijekom igre ruskog ruleta? Nalazi se u bolnici životno ugrožen


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije