Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ploče

Pijan polio kuću benzinom pa zapalio šibicom, lakše ozlijeđen

požar u suhopolju (1)
Maja Šantoši/PIXSELL
19.07.2010.
u 14:13

Tri su prostorije djelomično oštećene, a krov je u potpunosti izgorio. Šteta je oko 50 tisuća kuna.

PLOČE - Lakše ozljede zadobio je 57-godišnjak u požaru  kuće koji je sam potpalio pod utjecajem 0,64 promila alkohola u krvi.

Prema izvještaju PU dubrovačko-neretvanske, muškarac je svoju kuću na Prišnici zapalio u subotu oko 14.30 sati. Unutrašnjost prizemnice prvo je polio benzinom pa zapalio šibicom.

Pločanski vatrogasci požar su ugasili u 16.30 sati. Tri su prostorije djelomično oštećene, dok je krov u potpunosti izgorio. Šteta je oko 50 tisuća kuna.  Prevezli su ga u KBC u Splitu.

U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom protiv 57-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
15:30 19.07.2010.

naslov PIJAN 0,64promila u krvi to je glupost napisat nije alkohol uzrok

OB
-obrisani-
15:52 19.07.2010.

Ne vjerujem da je alkohol uzrok. To mi vise izgleda na ono: \" ako ne mogu ja nece nitko drugi\"...ovrha? bracni problemi? Sto je da je sad je jadan ostao i bez krova nad glavom.

OB
-obrisani-
17:17 19.07.2010.

A cvrčak to je klasičan primjer budaletine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije