Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije iz bruxellesa
Povratak na članak

Picula: Riječ je o trostrukom pritisku

Andrej Plenković, inicijator rezolucije EP-a o Šešelju, smatra da je rezolucija postigla željeni učinak

Komentari 25

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:29 01.12.2014.

Trebamo Srbiju pritiskati sa svim raspoloživm sredstvima, dosta je bilo njihovg bahačenja i četništva . Ipak smo mi na svijetskoj karti daleko od Srbije banana države!

VL
DU
Deleted user
15:54 01.12.2014.

Čudi mene kako nije "nova pravednost" izjavila da je to njegova i njegovih savjetnika,Perkovića,Jovića i Obradovićke zasluga??

VL
MA
mate45
15:34 01.12.2014.

Sta će sada reći europarlamentarka iz naše susjedne "prijateljske" zemlje koja se i rukama i nogama borila da se rezolucija ne usvoji na EP.

VL
Avatar Kristijan Kašić
Kristijan Kašić
17:08 01.12.2014.

Cijela Srbija je zapravo lazna drzava. Grb su uzeli od Rusa, tri prsta od nacista, izgubili su svaki rat, a sve slave kao pobjede. Cak i kosovsku bitku. Izmisljaju nee granice, izmisljaju povijest. Istina je, poturice su gore o Turaka!

VL
Avatar EU afrodita
EU afrodita
16:30 01.12.2014.

sreća da Hrvatska u EP-u ima sposobne predstavnike kao što su Plenković i Picula, koji nisu ideološki zatupljeni i ostraščeni i znaju surađivati u interesu svoje zemlje

VL
DU
Deleted user
17:02 01.12.2014.

Koji iritantan lik!

VL
Avatar PrincipGavrilo
PrincipGavrilo
16:22 01.12.2014.

A koji je ono treci pritisak,Picula? Da nije preko UN? E,tu ce biti prave smejurije.

VL
KI
Kissinger
16:16 01.12.2014.

plenkovič i picula buju ga uhitili uz pomoč udbe ?

VL
Avatar cheguevara..
cheguevara..
16:15 01.12.2014.

Ovi uhljebi sto sjede u EU Parlamentu, sa svojim zlatnim placama i povlasticama na grbaci napacenog puka, nikako da saspu koji euro u dzep gradjanima, da naprave kakav biznes u korist naroda, da se bave korupcijom, pretvorbom i pljackom Hrvatske drzave, dokumentacijom o aferi ''Hypo'' sto im je ostavio istrazivacki novinar D.Margetic u korupcijskom odboru u EU Parlamentu, sa svim dokazima pljacke Hrvatskih banaka i poduzeca. Sta to ne forsiraju u Parlamentu da se prica o tome, da hvataju kriminalci sto su opljackali naciju, nego serviraju gladnom puku samo lovacke price iz rata, kao nas briga za njihove zlocince sto su vodili rat na Balkanu, jedni i drugi, i treci, domaci i njihovi, sto su opljackali vlastiti narod. Ma gledaj ti kako oni nas vuku za nos, i zaglupljuju puk svojim bijesnim pricama o Seselju i slicnima, toboze da nesto rade u Parlamentu, paraziti na grbaci opljackanog naroda. I ovakvi su svi, Tomasicka, ovaj, onaj HDZ-evac mrcina, svi isti. Samo nam bacaju ratne koscine da se mi koljemo, huskaju narode jedne na druge, a oni beru masnu lovu, lopine.

VL
Avatar PrincipGavrilo
PrincipGavrilo
15:44 01.12.2014.

banovina@ Vi ste minorna drzava i u EU i na Balkanu,nemoj se tesiti Srbijom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.