Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon afera

Picula: Danas nije lako biti u SDP-ovoj koži

Tonino Picula
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
04.04.2014.
u 11:01

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy naglasila je kako su svjesni da su mlada stranka i da je ovo za njih prvi test

Uoči početka službene kampanje za izbore za Europski parlament u emisiji Hrvatskog radija Poligraf sučelili su se kandidati šest koalicijskih i stranačkih lista.

Na pitanje koliko su pale političke dionice SDP-a nakon nedavnih afera, Tonino Picula odgovorio je kako nije lako danas biti u SDP-ovoj koži.

 – U  stranci sam 24 godine, nikad nije bilo lako, bilo je i uspjeha i gubitaka, no danas je jedinstvena situacija za SDP. Svi ćemo dati svoj doprinos kako bismo riješili probleme, puno njih smo naslijedili. Predsjednik stranke i Predsjedništvo moraju preuzeti odgovornost, učiniti neke korake, inače će građani sankcionirati SDP.

Andrej Plenković  napomenuo je da će njegova stranka danas službeno predstaviti liste, iako su imena već poznata. – Iskazali smo veliko povjerenje kolegama koji su već odradili po mandat, imamo kvalitetan i snažan program – od reformi do ekonomskog rasta i zapošljavanja. Naglasak je uvijek na boljitku građana. Afere su i u HDZ-u, kod nas je stranka napravila svoje, dakle, mjere su poduzete – rekao je.

Predsjednica ORaH-a Mirela Holy naglasila je da su svjesni da su mlada stranka, kako je ovo prvi test za njih. – Vidjet ćemo kako javnost gleda na naše ideje, no nemamo spektakularna očekivanja. Bit ćemo sretni ako prijeđemo izborni prag, ako osvojimo mandat, skakat ćemo od sreće – rekla je.

I Nikica Gabrić je istaknuo kako je njihova stranka veoma mlada, ali ima veoma zadovoljavajući rast broja članova. – Zemlju može spasiti velika koalicija – poručio je Gabrić. – Najveće stranke ne razgovaraju, sada svi imamo šanse. Nacionalni forum želi se pozicionirati na centru. Dobiti mandat bio bi veliki uspjeh za nas – dodao je.

>> Milanović o Merzel i Sabi: Afere uvijek čine štetu

Komentara 10

Avatar Carrera
Carrera
12:08 04.04.2014.

Picula je obična prevara birača, tu glumi da je u nemilosti Milanovića i poziva sve koji ne vole Milanovića da glasaju za njega. To je obična prevara kojom SDP pokušava pokupiti što više nezadovoljnih glasova lijevice, jer da je Picula u nemilosti Milanovića onda niti nebi bio na listi za EU parlament ili bi bio na posljednjem mjestu. otvorite oči.

GI
gismund
11:47 04.04.2014.

picula bi mogao biti kvalitetan novi predsjednik SDP-a i mogao bi mu vratiti dobar dio sada izgubljenog imidža i povjerenja jer je jasno da sadašnje vodstvo gubi sljedeće izbore

SL
_Slavonac_
12:07 04.04.2014.

A kad se sve razotkrije bit će vam još i teže!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije