Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA FIMI MEDIA
Povratak na članak

Petrović: Štengl je opasan lik i neznalica

Petrovića su neki svjedoci apostrofirali kao osobu koja je radila pritisak da Ina posluje s Fimi medijom

Komentari 5

SI
siskic
17:19 05.04.2017.

čoj ovog lupeža petrovića. on nekome kaže da je neznalica. sram te bilo, za tebe svak zna da si lupež i lopov.

VL
DU
Deleted user
17:49 05.04.2017.

Cijela direktorska ekipa, ćlanovi uprave i šefovi sektora, može posvjedočiti da je Petrović bio potpuna neznalica u naftnom biznisu. U Inu je došao iz Agrokora, po nalogu Sanadera. Pritisak na Štengla je bio toliko jak, nije mogao izdržati kršenje propisa,, pa je čovjek napustio Inu.

VL
Avatar xenon
xenon
19:42 05.04.2017.

Jedan od najjačih primjeraka škole "nisam ni pametan niti sposoban ali to nadoknađujem bahatošću" druge kvalificira kao opasne i neznalice. Zemljo otvori se ...

VL
MK
MKGRA
05:56 06.04.2017.

koji bahati lik,kako sjedi u sudnici nogu preko noge ,kakva bahatost ,a misli da sve zna,koje ima kvalifikacije da bude član uprave ine

VL
WE
westsouth
22:33 05.04.2017.

strasnoo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.