Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigao u Split
Povratak na članak

Petrov predstavio Mostovog kandidata za gradonačelnika: Nisam vidio zanimljiviji život od njegova, pobijedit će i u ovoj majci svih bitaka!

- Stop uhljebima! je moja prva poruka. Ima u Gradskoj upravi poštenih i kvalitetnih ljudi koju su proteklih godina realizirali brojne projekte, ali je problem što su državni službenici pretjerano zaštićeni i neradnici se ne mogu sankcionirati – rekao je Pauletić

Komentari 5

DU
Deleted user
15:25 29.01.2017.

Čovik od svita a ne želi razumjeti kajkavski. Možda će dobiti prevodioca.

VL
RI
rijecanin84
16:08 29.01.2017.

autonomas splitski

VL
DU
Deleted user
16:59 29.01.2017.

Da je najbolji na svitu, kad ga predstavlja najveći lažonja u Hrvata, odma mi nije drag.

VL
CI
cinbenik
17:17 29.01.2017.

Nenarodni presednig sabora,nebiran od Hrvata,dosao u poziciju nezapamcenom politickom trgovinom,pogoduje MOSTU da napreduju politicki,a na stetu Hrvatske i Hrvata.........Hrvatska ce tesko prezivjeti experiment HDZe-MOST............nezaustavljivo se Hrvati raseljavaju pojavom MOSTa i ponovnim zaposijedanjem Hrvatskih pecata od strane HDZea.

VL
HR
Hrabraja
18:25 29.01.2017.

Mozda razriješi svoje poslovanje s veledrogerijom i ljekarnama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.