Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPISIVANAJE REFERENDUMA
Povratak na članak

Petrov: Građani su svojim potpisima za referendum istjerali političke elite na čistinu

Građani se ne slažu s politikom 'čuvanja leđa' koja je nedavno i službeno inaugurirana kod vladajuće partije.

Komentari 7

DU
Deleted user
14:14 30.05.2018.

Bož Petrov je trebao pdoršku dati prije.. a ne sad kad je već sve odrađeno. MOST se trebao dati na raspolaganje pokretačima inicijative, ili ako nije cijeli MOST za to, trebali su pojedinci koji su za!

VL
Avatar arhaika
arhaika
16:21 30.05.2018.

bauk kaze da nema dokaza da se ne potpisuje i sada. nevjerojatno, i on je bio ministar. pa valjda se dokazuje krivnja, a nekrivnja tj. nesto sto jest a ne ono sto nije. pravi partijski mentalitet u stilu, "ajd tii dokazi da si nevin",a ne da on dokaze da je netko kriv. prestrasno i on to bez grama srama izjavljuje.

VL
TT
tTony
15:01 10.06.2018.

U svim strankama ima uhljeba i dobri ljudi zato narod odlucuje jedina opcija da se uspostavi neki nacin odgovornosti politicara da se konacno vide rezultati ko radi za drzavu i narod ko ne.

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:55 01.06.2018.

opet oval psihopat

VL
BR
branko53
12:47 30.05.2018.

ti petrov si glavni krivav sto je hdz na vlasti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.