Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve u najboljem redu

Mlada Petra (23) iz Krapine rodila osmo dijete

Petra Golec
Foto: Zagorje.com
09.07.2016.
u 17:32

Ova 23 - godišnjakinja od poroda se dobro oporavlja.

Mlada mama Petra Golec iz Krapine nedavno je u Općoj bolnici Zabok rodila svoje osmo dijete. 

Ova 23 - godišnjakinja od poroda se dobro oporavlja, a jučer s je posjetili zamjenica župana Jasna Petek, pročelnica županijskog upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade Martina Gregurović Šanjug, pomoćnica ravnatelja Bolnice za sestrinstvo Božena Štokan te voditelj i glavna sestra odjela ginekologije i porodništva Rajko Fureš i Josipa Vidović, javlja Zagorje.com.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

>> Je li ovo najneugodnija poruka koju možeš dobiti od vlastitog oca

Komentara 217

TK
tkloncar
20:37 09.07.2016.

Svatko ima pravo da ima djece koliko god hoće, to je njihov izbor. Ali uopće ne razumijem zašto bi im itko trebao davati novce i pomagati. Njihova je odluka da ih toliko imaju, pa neka se sami brinu o njima. Pomagati treba bolesnima i unesrećenima

VI
virkom
21:24 09.07.2016.

Ja ih imam četvero, ali nekada bi pobjegao na Mars da mogu! Ja ne znam kako se može osmero djece odgojiti. Poznam obitelj sa desetoro djece, ali su relativno imućni. Mama im je zakon! Ali sa 23 već osmero, to graniči sa ludosti. Ona nema nikakve škole, sigurno! A šta radi muž???

Avatar Bart Simpson
Bart Simpson
22:52 09.07.2016.

Osmo dijete sa 23 godine? Pa sa koliko je počela rađati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije