Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predala mu pismo

Petogodišnjakinja probila policijske barikade i tražila papu Franju da se zauzme za imigrante

papa franjo
Foto: screenshot Reuters/Pixsell
1/2
24.09.2015.
u 18:22

Malena Sophie se boji kako će njezini roditelji biti deportirani pa je ovim činom htjela ukazati na potrebu za izmjenom zakona o imigrantima u Americi

Petogodišnja Sophie Cruz zaustavila je cijelu kolonu i probila policijsku barikadu tijekom parade u Washingtonu kako bi papi Franji dostavila poruku.

Djevojčica je, naime, papi dala pismo u kojem ga moli da se zauzme za imigrante u Americi pošto je i sama dijete roditelja koji ilegalno žive u SAD-u.

Sophie se boji kako će njezini roditelji biti deportirani pa je ovim činom htjela ukazati na potrebu za izmjenom zakona o imigrantima u Americi.

– Moj prijatelj i ja se volimo bez obzira na boju kože – stoji između ostaloga u pismo koje je djevojčica dala papi Franji.

– Bojim se da će mi oduzeti obitelj. Vjerujem da imam pravo živjeti sa svojim roditeljima, imam pravo biti sretna. Moj otac jako naporno radi u tvornici metala. Svi imigranti kao i moj tata hrane ovu državu. Zaslužuju dostojanstveno živjeti – rekla je petogodišnjakinja.

>> Papa se u SAD-u vozi u kragujevačkom Fiatu, pozvao na ukidanje embarga Kubi

Komentara 11

Avatar mason
mason
18:49 24.09.2015.

Djete nece tebe Donald Trump rastaviti od roditelja nisi ga dobro cula on kaze da djeca koja su rodena u Americi a roditelji ilegalni gube drzavljanstvo tako da ces i ti out.Imaju svi po 5 dijece na socijali a rade za kesh.Donald Trump je zastitnik bijele rase koja je ionako pocela da izumire.

ZI
zimerman
23:56 24.09.2015.

Pod hitno cijelu obitelj traba vratiti odakle su dosli da se vise ne osijecaju ugrozenm I da vise ne moraju da hrane Ameriku

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:18 24.09.2015.

Pa ne moze Trump mjenjati zakone. Usput po najnovijim istrazivanjima javnog mijenja Trump bi izgubio u izravnom suceljavanju od svih demokratskih kandidata. Ako on dobije republikansku nominaciju Hillary ce biti predsjednica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije