Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haški sud
Povratak na članak

Petkovićeva obrana: Nije bilo etničkog čišćenja u Herceg Bosni

Braniteljica bivšeg načelnika glavnog stožera HVO-a Vesna Alaburić kazala je kako dokazima nisu potkrijepljeni zaključci presude

Komentari 5

LA
Laganese
19:57 23.03.2017.

Bilo je etnickog ciscenja u BiH to se dobro zna. Npr. okolina Mostara zapaljene kuce na autocesti Mostar-Ortijes-Buna. To svak moze da vidi. A nije se niko upitao tada da li su to mozda kuce i od Hrvata ? Bezez provjere su cak i svojim Hrvatima zapaljene kuce. A naravno i druge strane su radile etnicko ciscenje ( sve 3 strane ). Ali ovdje govorimo o Mostaru i okolini.

VL
IB
ibiza
23:31 23.03.2017.

to treba detaljno iztraziti a ne povrsinski suditi ,ako je zlocina bili nitko ne negira da treba procesesoirati a ne iz principa traziti krivca i tako na sve tri strane treba sve pred sud a ne samo pojedince...

VL
Avatar naroz
naroz
04:42 24.03.2017.

Treba da se stavi ruka na srce i da se kaze da je bilko ciscenja na sve 3 strane

VL
AA
aabbcc
14:51 23.03.2017.

Sve je bilo iz humanih razloga da se narod pripomogne i od belaja ode...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.