Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na području vrgorca

Petarda ozlijedila 44-godišnjakinju pored crkve na Badnjak

petarda (1)
Ivica Galović/Pixsell
25.12.2012.
u 18:41

Petardu je aktivirala nepoznata osoba, a 44-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je puštena na kućnu njegu

Pored crkve u mjestu Kljenak na području Vrgorca petarda je ozlijedila 44-godišnju ženu, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska. Incident se dogodio na Badnjak oko 23 sata, a petardu je aktivirala nepoznata osoba. 44-godišnjakinji je pružena liječnička pomoć te je puštena na kućnu njegu.

PU Splitsko-dalmatinska izvijestila je da je badnja večer protekla bez većih problema. U Mihanovićevoj ulici u Splitu poslijepodne su petardama oštetili poštanske sandučiće, a policija je na graničnom prijelazu s BiH 24-godišnjem muškarcu zaplijenila 496 komada petardi koje je kupio u BiH te koje prilikom prelaska granice nije prijavio. Protiv 24-godišnjaka je podnesen odgovarajući Optužni prijedlog.

>> Opasna igra: Dijete ubacilo petardu u bocu, vatra zahvatila lice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije