Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pet godina zatvora i 1000 udaraca bičem za javni razgovor o seksu

abdul
screenshot Youtube
07.10.2009.
u 19:23

Mazen Abdul Jawad je u emisiji na javnoj televiziji Saudijske Arabije govorio o svom seksualnom iskustvu. Po dvije godine zatvora dobila su i trojica prijatelja koji su sudjelovali u emisiji.

Jedan je Saudijac osuđen na pet godina zatvora i 1000 udaraca bičem zato što se javno hvalio o svom seksualnom životu na televiziji. Emisija, koja je prikazana 15. lipnja, zaprepastila je konzervativnu Saudijsku Arabiju gdje je nečuveno razgovarati o seksu u javnosti.

Dvjestotinjak ljudi podnijelo je pritužbe protiv Mazena Abdula Jawada, koji radi na nacionalnoj televiziji. Vlada je brzo reagirala te zatvorila urede televizije LBC i uhitila Abdula Jawada.

U emisiji "Bold Red Line" Abdul Jawad, kojeg su mediji nazvali "seksualni hvalisavac" i "Casanova", opisuje svoje prvo seksualno iskustvo koje je doživio s 14 godina. U toj emisiji on gledatelje uvodi i u svoju spavaću sobu, u kojoj je gotovo sve crveno, te pokazuje razne seksualne igračke, ali zamagljene.
U emisiji se pojavljuju i njegova tri prijatelja s kojima on raspravlja što ih uzbuđuje.

Sulaiman al-Jumeii, odvjetnik Abdula Jawada, izjavio je da se namjeravaju žaliti na presudu njegovu klijentu, koja, između ostalog, podrazumijeva da ne smije putovati niti razgovarati s medijima pet godina nakon što bude na slobodi.

Odvjetnik tvrdi da je televizijska kuća prevarila Abdula Jawada jer on, navodno, u nekoliko navrata nije bio svjestan da kamera snima.
Osuđena su i druga tri muškarca koja se pojavljuju na snimci, a svaki je osuđen na dvije godine zatvora i 300 udaraca bičem.

Ključne riječi

Komentara 67

RA
raspad
19:57 07.10.2009.

dobro je i prosao, gad. bolje bi mu bilo da se popeo na oltar i pricao o svojim dozivljajima iz snova

OB
-obrisani-
19:59 07.10.2009.

Ma ne. To je covjek mislio da su oni pederi. Medjusobno su si pokazivali igracke. Ko ne bi muslimani.... A sta ce? Moraju nesto.

PU
pulari
19:57 07.10.2009.

Kod njih je normalno da neki stari magarac ozeni 3 djevojcice koje jos nisu mentalno i tjelesno sazrele,pa im radi sta hoce,posto one nemaju pravo glasa on ih je kupio,to je u skladu sa zakonom i vjerom.A pricati o seksu je zabranjeno.To je cista ludost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije