Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI INTERES JAVNOSTI
Povratak na članak

Pet godina nakon stravičnog terorističkog napada počinje suđenje počinje suđenje za napad na Charlie Hebdo

Napadi su nagovijestili kasniji val islamističkog nasilja u kojem je ukupno ubijeno 258 ljudi i potaknuli uznemirujuća pitanja o sposobnosti suvremene Francuske da sačuva sigurnost i sklad u multikulturalnom društvu.

Komentari 7

XA
xaron
18:30 30.08.2020.

...nakon 5 godina...I mi tvrdimo da su naši sudovi spori.

VL
ST
stanoe
08:36 30.08.2020.

Svakoko se izrugava nad tudjim svetinjama treba da zna da ce sa velikomdozom vjerojatnosti biti suocen sa onima cije su to svetinje i da ce ga vjerojatno cekati smrt. Samo tako se moze zaustaviti ludilo Charlie Hebdo. Oni misle daa mogu pisati po tudjim svetinjama i da zto ne reskiraju zivot ili da ostanu osakaceni za cijeli zivot. To bi bilo zeleno svjetlo za izivljavanje male manjine sadista nad vecinom vjernika ovoga svijeta, izivljavanje bolesnika nad normalnima. Nigdje se ne smiju do kraja zivota osjecati sigurno ako to cine. Ja sam za umjerene kazne tih koji su se svetili za uzasnu uvredu njihovih vjerskih osjecaja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.