Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agrokor
Povratak na članak

Peruško: Neće biti otkaza, vidim priliku za nove poslove unutar Agrokora

Ono što brine mnoge su otkazi, ali Peruško je poslao poruku koja će se svidjeti mnogima

Komentari 6

OB
ObrenM
07:48 04.07.2018.

Gdje nadju onako zle face,posebice kod zenskog dijela?

VL
RA
raikonen
11:04 04.07.2018.

moš mislit

VL
ZB
Zlatan.balkanac
19:46 03.07.2018.

Naravno da nebude otkaza.... Ali zato budete ljude iz varaždina premestili u Dugo selo i hadni radniki otiči če sami... A uprava ostaje čistaaaa....

VL
AE
Aedes2017
17:21 03.07.2018.

Da,o tome će odlučivati v l a s n I c I .Jučer je Peruško konačno izustio ono što je morao Ramljak : stečaj ,bankrot ! No, moralo se još pokrasti.

VL
DU
Deleted user
17:15 03.07.2018.

Agrokor je mrtav i bit će otkaza. Nitko ne da svoj novac tvrtki koja je mrtva a svi žele novac koji su već uložili. Sve se okreće oko toga koliko će tko orati otpisati kao gubitak. A rasprodaja samo što nije započela. Drugim riječima, mrtvima se ne treba više novac ukoliko bi tko doša na ideju kupiti agrokorove dionice.

VL
Avatar comparator
comparator
17:14 03.07.2018.

Sječate li se kad ste se učili voziti bicikl ? E ovo je kao da sad djecu učite voziti helikopter ! Do sada je sve odluke donosio netko drugi ,a sad će biti prepušteni sebi samima. Vjerujem li u to da neće biti otkaza ? Pa nebi trebalo ali bit će sigurno tamo gdje tih zaposlenika ne treba ,a svi znamo da ih ima .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.