Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDVIĐANJA

Peruanski šamani najavljuju kraj rata između Ukrajine i Rusije 2023. godine

Rat u Ukrajini
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
29.12.2022.
u 00:15

Okupivši se na vrhu brežuljka, odjeveni u tradicionalnu andsku odjeću, šamani su pozdravili nadolazeću novu godinu ceremonijom pročišćenja s cvijećem, tamjanom, zmijom i fotografijama ukrajinskog i ruskog predsjednika

Mir između Rusije i Ukrajine moguć je 2023. ako je vjerovati peruanskim šamanima. Okupivši se na vrhu brežuljka, odjeveni u tradicionalnu andsku odjeću, šamani su pozdravili nadolazeću novu godinu ceremonijom pročišćenja s cvijećem, tamjanom, zmijom i fotografijama ukrajinskog i ruskog predsjednika.

"Sve će se to smiriti. Mir, mir će doći. To smo vidjeli", rekao je šaman Cleofe Sedano, predviđajući da će u kolovozu biti potpisan mirovni sporazum.

Ceremoniju se izvodi svake godine potkraj prosinca. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski snažno promiče mirovni plan u 10 točaka. Šamani su prorekli i prirodne katastrofe. 

"Iduće godine dogodit će se potres, ali ne u glavnom gradu Perua, na drugom mjestu, većinom u inozemstvu u sjevernom dijelu Amerike, što bi mogle biti Sjedinjene Države... bit će puno tragedija, većinom klimatskih", rekao je šaman Walter Alarcon. 

Ključne riječi

Komentara 2

MX
Mister X
10:30 30.12.2022.

Peruanski šamani najavljuju kraj rata između Ukrajine i Rusije 2023. godine, To je živa istina ako oni to neznaju onda to smo Bog zna ! Sada dragi vjernici koji sumnjate u BOGA, Napominjem da imamo onoga nebeskoga koji se jakoko skriva čuti i ne pojavljuje nigdje-ima svoj neki bog zna koji razlog? ! . Imomo i zemljskoga BOGA on stnuje u bijloj-vili i što on kaže naloži kao božija zapovjed koju da svome na rodu i Nato vjernicima ( oni koji su mu vjerni svome Bogu čuvaru ) To je apsolutni zakon i toga se sljejpo lijepo svi drže jer on nije ko ubojica Putin diktator pa da se buniš protestiraš da pišeše svakaove gadosti i da mu se suprostavjaš jer znašda to smije . Nego ljepo naredi ( ne diktira a svi znaju to se mora bez rijeći da odradi kao nkeda u drugom svjetskom kod onoga strogoga najomiljenijeg vojskovođe s brkovima. ! ) Ima neki koji misle ma daj ne za jebavaj, nije istina on BOG ; ali evo još dokaza jedini je na svijetu -planetu ON koji ima odavno i svoj Pakao- GVantanamo za griješnike gdje se na griješnicima sprovode rzni tretmani paklenoga sistema! << Neki vjeruju da mu je nebeski Bog već i zavidan , e e meni šaljete u pakao smo mrtve i onda ja mogu smo da ih Kremiram bez muke . Dok Američki predsjednik gospodar planeta BOG demokrat njegov pakleni sistem funkcioni nad živima tako a tek na krju kad izdahnunakon paklenoga tretmana je određeno Kremiranje ; Zašto ? pa neče? na kuhanje za ishrnu onih koji kratko čekaju red za kaznu !

CA
CaptainMustache
23:54 28.12.2022.

Kaj je Večernji, churnalizam vam je sada normalno stanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije