Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presudio strasbourg
Povratak na članak

Pero Bajić: Kako sam pobijedio državu

Hrvatska nije poduzela učinkovitu 
istragu o smrti pacijentice zbog liječničke pogreške, a vještačenje je 
bilo pristrano, stoji u obrazloženju Europskog suda za ljudska prava

Komentari 5

TM
tesla moj ponos
23:25 16.11.2012.

Baš Bajić - pobijedio DORH !

VL
RB
Ruđer Bošković Croata
20:10 16.11.2012.

Pa čemu se čudimo zar i,,naš ,,Predsjednik nije prijateljima i sebi u takozvanom zakonu o autorskim pravima namještao zakone!

VL
BU
Bune
09:24 17.11.2012.

Zar nisu jadni i žalosni hrvatski zakoni i sudovi da mi za pravdu moramo ići u EU.

VL
Avatar lapolapo
lapolapo
09:37 17.11.2012.

Ministre Miljaniću,sigurno ćete se potruditi da na europski Sud ,ne idu žalbe zbog korumpiranog suda u RH, samo tako ćemo pobjediti nepravdu koju smo do sada trpjeli na svim razinama u RH.

VL
OB
-obrisani-
20:16 17.11.2012.

Zašto ministar zdravlja ne pokrene istragu tko je kriv, a nije i zašto osuđen. Ovo je slučaj koji ne bi smijeo biti zaboravljen i zataškan. Zar i sada nema mita u bolnici, kao ni prije. Sve je urađeno po liječničkoj struci i savjesti. Kako je tom čovjeku koji je naprosto platio sestrinu smrt. Njima čovjekov život ništa ne znaći, te su uvijek pripremni naši stručni specijalisti jedan drugog braniti. Mito se davalo i daje, ali sada i traži, što nije nepoznanica ni ministru ni ravnatelju HZZO-a koji su bili u direktnim kontaktima sa pacijentima. Bijele kute trebali bi zamijeniti crnima, jer gledajući Mrsića i ovu dvojicu, uhvati me strah od same pomisli što su i na što su bili sposobni poradi zarade napraviti. Njima je glavna moć, koju im je na žalost dala stranka, a ne struka. Da su liječnici najpokvarenija konzerva dobro se zna, ali oni koji bi to trebali ne žele znati. Njima će usluga u zdravstvu biti pružena na najbolji način. Sreća da je netko pravedo presudio, ali našim korumpiranima ništa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.