Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRŠAJ NA FACEBOOKU

Pernar SDP-ovki: Odluči se jesi uhljeb ili borac. Leaković: Javio se veliki borac! Okani me se

Ivan Pernar i Karolina Leaković
Foto: Patrik Macek/Marko Prpić/PIXSELL
1/3
09.03.2017.
u 12:45

"Koliko si ono stranaka promijenio?" bocnula je Leaković Pernara

Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar na Facebooku je prozvao kolegicu iz SDP-a Karolinu Leaković, a ona mu je odgovorila u komentarima na njegovu profilu poručujući mu da je pusti na miru i bavi se sam sobom.

Pernar je prvo Karolini Leaković spočitnuo da "gunđa" protiv predsjednika SDP-a Davora Bernardića, a rijetko pruža ideje, stavove i uvjerenja.

– Ženo, odluči se jesi li uhljeb ili borac, dijeliš objave o hrabrim partizankama koje su jurišale na njemačke mitraljeze, a bojiš se izići iz stranke uhljeba čije vodstvo po tvojim riječima diskriminira žene, a ti si kao neka žestoka feministica – napisao je Pernar, dodajući da je počela nalikovati na bivšu SDP-ovku Aleksandru Kolarić.

Pernar je u svom statusu tagirao samu Karolinu Leaković, a njezin odgovor nije trebalo dugo čekati.

– Javio se veliki borac! Koliko si ono stranaka promijenio? – napisala je Leaković.

– Puno dok nisam osnovao svoju vlastitu koja mi je po mjeri i s čijim programom i vodstvom sam savršeno zadovoljan, a mogao sam u nedogled kukati kao ti – odgovorio joj je Pernar.

– Pernaru, molim te, okani me se – napisala je također Leaković, na što joj je Pernar poručio da prihvati vodstvo svoje stranke ili da osnuje drugu.

– Nisi shvatio poantu, ali od tebe to i ne očekujem. Bavi se sobom, a mene pusti na miru – zaključila je Leaković.

>> VIDEO Pernar šutio 8 minuta, Reiner opomenuo Bunjca zbog vrijeđanja zastupnika

>> Karolina Leaković smijenjena: 'Mene su prvu smijenili. Hvala, drugarice i drugovi'

Komentara 2

Avatar TAJSAM
TAJSAM
14:23 09.03.2017.

Baš su se javili. Pernar pokušava udomiti svoj posao koji danas obnaše vjerojatno prvi i zadnji put pa probava da se smjesti negdje jel je svjestan da če poslije mandata u Saboru biti primoran do starosti biti na burzi jel za takve nema nigdje mjesta. Možda mu je Karolina karta za budučnost. Pozdrav dobrim ljudima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije