Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstva u Splitu

Pernar pretjerao: Na Fejsu objavio anketu i pitao pratitelje bi li ubili dilere kao Zavadlav

Pernar objavio anketu, pita ljude bi li ubili dilere kao Zavadlav
Foto: Screenshot Facebook
1/3
14.01.2020.
u 14:01

- Kad sam čuo za trostruko ubojstvo, prva emocija mi je bila nevjerica, ali kad sam čuo o kome se radilo, tu emociju je zamijenilo olakšanje - napisao je između ostalog Pernar na Facebooku

Saborski zastupnik Ivan Pernar, jedan od 11 kandidata na nedavnim predsjedničkim izborima, ovih dana ima novu zanimaciju - trostruko ubojstvo u Splitu za koje je osumnjičen Filip Zavadlav.

Pernar je jedan od brojnih hrvatskih građana koji su stali na stranu Zavadlava, čije su žrtve navodno bili dileri koji su, prema nekim informacijama, maltretirali njegovu obitelj, a pogotovo brata ovisnika.

- Kad sam čuo za trostruko ubojstvo, prva emocija mi je bila nevjerica, ali kad sam čuo o kome se radilo, tu emociju je zamijenilo olakšanje - napisao je između ostalog Pernar na Facebooku.

Danas je pak otišao i korak dalje pa je oko podneva objavio anketu u kojima ljude pita bi li u sličnoj situaciji postupili kao Zavadlav, odnosno bi li ubili dilere.

- Imam pitanje za sve one koji osuđuju Filipov čin, da vam smrću prijete nasilni dileri, od kojih neki već imaju ubojstvo iza sebe i da ste svjesni toga da vas policija neće zaštitit, što bi ste napravili? - pitanje je u anketi, a ponuđeni odgovori: "Trpio bi i dalje" i "Presudio bi im!"

Pernar je jučer također na Facebooku napisao da marihuana i heroin nisu isto i ne mogu biti isto te da je osoba koja dila heroin "kriminalac koji ne zaslužuje živjeti".

- Izjednačiti osobu koja zapali džoint i osobu koja se bode u žilu mogu samo podržavatelji dilera i vlast u službi tih istih. Moja borba je protiv i jednih i drugih jer prvi biraju druge. Na engleskom ima izraz za takve - drug pushers. Protiv njih nam se isto valja boriti - napisao je Pernar.

Ključne riječi

Komentara 8

ZA
zagi101
19:39 14.01.2020.

tješi me kad vidim da ima i luđih od mene al mi nije jasno kak sjedi u saboru

BB
Bruno_Bear1
15:53 14.01.2020.

pernar ne zna i trebao bi se bojati da će jednom i paraziti kao što je on doći na red.

FA
fajlpz
06:17 15.01.2020.

Dajte ovoga lika sklonite sa scene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije