Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upoznali se na chatu

Pedofil dvije godine chatao s maloljetnicom pa je doveo u stan

zlostavljanje
Arhiva VL
28.04.2010.
u 12:24

Početkom veljače ove godine B. H. bludničio je nad djevojčicom u svom stanu i automobilu, a sredinom travnja u svom je stanu u Zagrebu mobilnim telefonom fotografirao djevojčicu.

Zbog osnovane sumnje da je bludničio nad 14-godišnjom djevojčicom s područja Rijeke, zagrebačka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad B. H. (52).

Komunikacija između osumnjičenog muškarca i djevojčice počela je prije dvije godine na internetskom chat servisu, da bi početkom veljače ove godine B. H. bludničio nad djevojčicom u svom stanu i automobilu, a sredinom travnja u svom je stanu u Zagrebu mobilnim telefonom fotografirao oštećenu djevojčicu i snimio desetak eksplicitnih fotografija koje je pohranio u memoriji uređaja.

Na osnovi naloga Županijskog suda 27. travnja pretraženi su mobilni telefon i osobno računalo osumnjičenoga i pronađene su spomenute fotografije, kao i još dvadesetak dodatnih koje prikazuju nepoznate maloljetne osobe u eksplicitnom ponašanju.

Nakon dovršenoga kriminalističkog istraživanja osumnjičeni će biti odveden u Istražni centar riječkoga Županijskog suda.

Komentara 20

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:22 28.04.2010.

Krešimirka, kad već spominješ Tita, nije ni ban Jelačić bio bolji. Imao je 5 banki kad se oženio 16-godišnjakinjom.

AM
amilo
17:18 28.04.2010.

acide nemam naviku komentirat ovakve idiote kakav si ti , ali ovaj tvoj komentar je zbilja jedno od vecih sranja koje sam procito zadnjih par mjeseci,, zasto uopce ostavljas na ovim str.svoje glupe i pune mrznje koment. vjerovatno ti curiri jos iz nosa ,,,,,, ajde goni se ,znas kam........................ili neznas?

KA
Karla
15:18 28.04.2010.

Ne branim Titeka ali onda su postojala drugacija pravila, pogotovo u Rusiji - u ono doba djevojcica od 14 godina se mogla udati. I zanimljivo, vec dugo je taj slučaj poznat policiji ali mi tek sad saznajemo - valjda nije interesantno novinarima jer se ne radi o svećeniku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije