Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Država je u minusu
Povratak na članak

PDV donio milijardu kuna više

Od gotovo 60 milijardi kuna prihoda države, čak 29,5 milijardi kuna, odnosno polovica, dolazi od PDV-a i trošarina

Komentari 3

DU
Deleted user
08:33 14.09.2018.

manjkavost matematike ministra marica je vise nego manjkava kada je u pitanju drzavni proracun... slicno je racunao i u agrokoru ....sto je s obvezama za zdravstvo za auto ceste ..za agrokor...za uljanik ...za tko zna sto je slijedece na redu ... ...sinoc sam cuo vic desetljeca koji je izgovorio opetovani guverner hnb??? da hrvatska ekonomija vise izvozi nego uvozi roba i usluga....bravo aki je tako...jedino sto izvozimo je robovsku radnu snagu kad za njih ne grije sunce u lijepoj nasoj za neke zna se....

VL
KO
kold
12:29 14.09.2018.

Rashodi za plaće veći za 650 mil.kuna znači da je mnogo više uhljeba nego što se mislilo.

VL
BL
bluesman
11:39 17.09.2018.

Podatci su kontadiktorni, ja stvarno ne znam sto bih sa tim silnim brojkama. Ajde bas da vidimo kakva ce vam bit iduca turisticka sezona. Ovu ste pokusali derat, sljedece ce bit.... ajmmeeee?!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.