Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR SITUACIJE U REGIJI

Pavle Kalinić: 'Raspad Jugoslavije nije završio'

pavle kalinić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
17.10.2016.
u 11:30

Zabrinjava ga nestabilna regija

Pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama i stručnjak za sigurnost Pavle Kalinić prokomentirao je sigurnosnu situaciju u Hrvatskoj.

Kalinić je kazao kako ga zabrinjava nestabilna regija "zbog neriješenog pitanja Bosne i Hercegovine, napetosti između Srbije i Kosova kao i mogućeg odcjepljenje Vojvodine".

Dodaje kako su problematična južna Srbija te Makedonija, a kao dodatan problem ističu povratak ratnika s bliskoistočnih fronti u Makedoniju, Kosovo i BiH.

– Raspad Jugoslavije nije završio – izjavio je Pavle Kalinić za N1 televiziju

>> Putin: Odnosi Rusije i SAD-a pogoršali su se zbog Jugoslavije

>> Pavle Kalinić predstavlja svoju novu knjigu 'Sekularni korijeni modernog islamizma'

Komentara 14

DU
Deleted user
11:56 17.10.2016.

Pavle Kalinić, stručnjak za općenarodnu obranu i društvenu samozaštitu, nesuđeni vlasnik i vozač oklopnog vozila po ulicama Zagreba. Toliko o njemu i njegovim mudrolijama...

SL
slavisajambrekovic
12:20 17.10.2016.

Osobno smatram da je ovaj lik shebao i Bandita, s koji se jako dobro razume. Toliko biti narcisoidan i pun sebe, a u drugu ruku, toliko mutav i tupav, je odlika ovakovih spodoba. Tko mu je ponovno dao prostor za kakanje! Odi s banditom i pravite fontane, mutanti!!!!!!!!

ZZ
zztopigor
11:42 17.10.2016.

i ovaj lupeta tamo gdje ne treba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije