Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANDIĆEVA ZAMJENICA
Povratak na članak

Pavičić Vukičević: Ministarstvo je obaviješteno da obavljam dužnost gradonačelnice u Zagrebu

Pavičić Vukičević istaknula je da je ministru uprave i pravosuđa Ivanu Malenici poslan dopis kojim su ga obavijestili da će ona, kao prva izabrana zamjenica, obnašati funkciju gradonačelnice

Komentari 4

PO
pole
14:43 01.03.2021.

Čekaj malo!!! Čovjek premine u sumnjivo stečenoj nekretnini, kojoj je vlasnik lobist projekta vrijednog sigurno Milijardu €ura!!! U društvu prijatelja (arapskog)kapitala tog projekta.... Koji je doveden do GUP-a, znači "spaljeno je 100. 000 000€ura najmanje.... Zbog toga što Plenković nijee dozvolio HDZ-ovim zastupnicima u Skupštini, da glasaju za taj projekt, da ga ne bi prozivali kao Aleksandra Vučića za "Beograd na vodi" koji je financiran istim ili sličnim kapitalom.... Po cijenu Parlamentarnih izbora iako su "žetončići" i slična lobiranja provođena u ime i sa novcem investitora projekta.... I nadležne institucije ne nalaze svrsi-shodno pokrenuti istragu smrti Milana Bandića.... Sa nekim zbog koga si izgubio Sto Milijuna sigurno razgovaraš o cvatu visibaba u podne i nema nikakve "lančane reakcije", nitko se ne buni, našli investitori novac na cesti....

VL
CO
Condorgrab
14:42 01.03.2021.

Valjda će poslije sprovoda pohapsit i nju i svu tu Bandu ?

VL
CO
Condorgrab
14:41 01.03.2021.

Znao sam da će ga ona zamijenit jer jer ostavila svoju metlu pred vratima Ureda.

VL
DU
Deleted user
12:36 01.03.2021.

Naravno da ti kao desna njegova ruka već 21 godinu sve si znala ali nisi znala za nezakonite radnje, nezakonita zapošljavanja, nezakonito izvlačenje novaca, nezakonito napumpavanje cijena, nisi vjerojatno imala pojma da su napravili monopol sa hrpom usluga te na taj način podigli cijene i opljačkali građane Zagreba, pravdati ćeš se kako nisi znala i ne sjećaš se, znam te 100%!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.