Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19
Povratak na članak

Prvi ozbiljni problemi s cjepivom: Na Oxfordu stopirali testiranje, pacijent dobio misterioznu bolest

AstraZeneca razvija cjepivo u suradnji s britanskim sveučilištem Oxford koje je počelo kasnu fazu testiranja prošli tjedan.

Komentari 11

SI
sisavac
11:39 09.09.2020.

rusko cjepivo nema nikakvih značajnijih nuspojava, objavili zapadni stručnjaci neki dan. ono malo što je bilo su uobičajene nuspojave kao i kod andola, aspirina. ruska praksa je da se rade 1. i 2. stupanj ispitivanja, onda cjepivo, lijek, ide van, na određenu skupinu koju mogu nadzirati i u slučaju ozbiljnijih nuspojava na vrijeme izliječiti. a 3. faza je u tijeku. gdje je onaj naš doktor koji se neće cijepiti ruskim, već od astre...?

VL
DU
Deleted user
09:15 09.09.2020.

Nek pitaju ruse kak se to radi 😁😁

VL
ED
edgar2
09:39 09.09.2020.

Kako izvješćuje NYT radi se o transverzalnom mijelitisu, rijetkoj neurološkoj bolesti?

VL
ZN
znam
08:59 09.09.2020.

Odavno pratim rad Dr Mercola; u interjvuu sa Meryl Nass receno je da cjepivo nece biti uspjesno. Spomenula i Raplha Baric-a, vodeceg strucnjaka za korna viruse, koji je izjavio da cjepivo nece biti uspjesno za starije i najranjivije osobe. Daa li ce netko biti uspjesniji vidjet cemo.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:38 09.09.2020.

Nek uzmu od Rusa formulu Rusi su to davno vec napravili jer su nasli gen virusa vec u drugom mjesecu.Zatim veliko iskustvo jer su nasli cjepivo protiv Eboledavno prije od Veliki boginja gube zatim pomjesali uz novi sastav napravili cjepivo.Sto moji domaci Amerikanci nikako nemogu naycit jer to gledaju navijacki sad moraju gledat Rusima u leda. Zato nije potrebno masovno ispitivanje.A ovi Ameri i E nglezi napravit ce za dvi god ili nikad.Evo za dvi ipol nedilje bit ce zaregistrirana i druga vajcina Vektor iz N Sibirska .Slusam ovdje na TV u M oskvi cak ni crvenilo na kozi ne ostaju.Svi na svjetu sad gledaju u Rusiju kao spas jer ce cjepiva kupovat od njih.Rusi im pokvarili racune mislili oni uz

VL
AT
atlantisind
16:32 09.09.2020.

Ja necu primiti ni jednu,ne mogu im vjerovati.

VL
AA
aabbcc
19:21 09.09.2020.

Ako se vec mora cijepiti pacijenti bi trebali odlucivati o povjerenju cije ce cjepivo primiti a ne politicari.

VL
SJ
Sve je uzalud
18:00 10.09.2020.

...mi smo kaparirali.....pretplatili se na još jedan promašaj...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.