Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKO PRESLAGIVANJE

Pauletić napustio Domovinski pokret: 'Povjerovao sam Škori, a sad je pitanje hoću li se ikad više aktivirati'

Robert Pauletić
Duško Jaramaz/PIXSELL
12.08.2021.
u 09:10

"Uglavnom, sumnjam da ću ikad više postati član ijedne političke stranke. Hvala svim ispravnim članovima Pokreta (prepoznat će se) na zajedničkoj političkoj priči"

Robert Pauletić objavio je na Facebooku da više nije član Domovinskog pokreta.

"Adio, Domovinski pokrete! Danas sam se službeno iščlanio iz Domovinskog pokreta. Nije tajna da već mjesecima uopće ne sudjelujem u radu stranke, ali dosad sam barem formalno još bio član. Sad ne želim više biti ni to”, napisao je Pauletić i dodao:

“Smeta mi, naime, što mediji prenose neke moje reakcije na politička zbivanja nazivajući me članom Domovinskog pokreta. Pogotovo u svjetlu zadnjih zbivanja.

Domovinski pokret bio je JEDINA stranka u kojoj sam bio u životu. Povjerovao sam u vizije bivšeg predsjednika Miroslava Škore i stekao novo političko iskustvo zbog kojeg mi nije žao.

Uglavnom, sumnjam da ću ikad više postati član ijedne političke stranke. Hvala svim ispravnim članovima Pokreta (prepoznat će se) na zajedničkoj političkoj priči!

Što se mene tiče, završavam s ovom epizodom, prilično razočaran u ono u što se DP na kraju pretvorio. Pitanje koliko će vremena desnici trebati da se oporavi od ovog debakla.

A sad adio, i tko zna kad i tko zna gdje", napisao je Pauletić.

Komentara 34

DU
Deleted user
09:55 12.08.2021.

Znači ovi kao i živi zid raspao se radi love...

VE
Ventilator2
09:30 12.08.2021.

Mislil sam sa su ovi iz živog blata smijurija bili, Al eto ima i gorih 🤣🤣🤣

MI
Mislav28
09:41 12.08.2021.

Nema love u kasi sve pokradeno , lopovi bježe iz stranke traže novu stranku za punit džepove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije