Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodan incident
Povratak na članak

'Pauk' joj odnio auto s bebom: 'Zaprijetili su da će pozvati socijalnu službu'

Majka kaže da je dijete ostavila u autu da se ne smrzava jer je bilo jako hladno

Komentari 17

Avatar navijač
navijač
16:22 21.11.2017.

Baš sam se pitao šta ima novo u pašaluku.

VL
MA
Marvin
16:14 21.11.2017.

Cudno kako ovi nece svoje komentirati.

VL
DU
Deleted user
16:44 21.11.2017.

Ne znaš ko je blesaviji, ona ili pauk tupsoni.

VL
DU
Deleted user
17:58 21.11.2017.

A baš sam se pital kakva je to frka u pašaluku... Hvala vam na ovoj vrijednoj informaciji. Odmah mi je lakše...

VL
DU
Deleted user
16:48 21.11.2017.

Trebala je ekipa zaviriti u auto sa tamnim staklima i ako slučajno niš ne vide, trebali su razbit šajbu da provjere jeli neka neodgovorna majka ostavila samu 6-mjesečnu bebu u autu (ne postoje mobiteli, pa da se muž spusti ili?), a ako ne vide nikog na sjedalima, trebaju provjerit pod haubu ili u pretinac za rukavice, naime ovakve čudne mame bi mogle bebu ostaviti svugdje. Danas je normalno da su mame čudne (da nekažem i mutave), A neodogvornim prometnim redarima poručujem; bolje vam je da sjedite u birtiji, radite na državnoj plaći (ugledajte se na ove u ZG), a ne da uplašenim majkama koje se ne znaju parkirat otimate nepropisno parkirane automobile u koijma bezbrižno leži neko novorođenče!!!!!

VL
DO
domxerex
17:31 21.11.2017.

1. Srbijanska posla. 2. Je li ovo večernji list ili večernje novosti? 3. Znate li da se jugoslovija raspala i da nas više ne zanimaju "vesti iz metropole"?. Je li ovo večernji list ili večernje novosti? 3. Znate li da se jugoslovija raspala i da nas više ne zanimaju "vesti iz metropole"?

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
16:20 21.11.2017.

Ljudi iz Pauka su trebali zvati Hitnu i Vatrogasce. Dao bih im momentalni otkaz.

VL
BE
Bel
17:30 21.11.2017.

Ona je glupa a oni su bezobzirni. Dijete se ne ostavlja u autu ni sekunde, uostalom moze se ugusiti bilo cime, moze se ispovracati pa ugusiti itd. Stoga bi bilo ispravno da tu osobu provjeri socijalna sluzba. Ovi drugi suu pak bezobzirni. U silnoj zelji da pokupe taj auto, zanemarili su cinjenicu da ce se beba strasno uplasiti u cijeloj situaciji. Nju pod socijalni nadzor i na ucenje o obavezama u majcinstvu, njima otkaz i novcana kazna. Velika. Za primjer drugima.

VL
IP
Ivan Pavao III
20:15 21.11.2017.

Zbilja ne znam zašto neki ovaj nezgodni događaj ismijavate? Dopuštam da možda ni bebina majka nije najispravnije postupila, ali puno gore su postupili vozači pauka. I uz kraj poruka autorima neugodnih komentara: Prestanite već jednom bit umišljeni, odnosno primitivni Balkanci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.