Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ DENISA BUNTIĆA

Pater Ike Mandurić: Svaka čast dečkima koji su istrpjeli cmizdrenja i histerije svojih žena

U biskupijskom marijanskom svetištu Vrpolju trodnevnicu je predvodio pater Ike Mandurić
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
25.09.2023.
u 18:30

Nakon što je u medije izašla i snimka u kojoj supruga Denisa Buntića želi dokazati da joj je suprug nasilan, pater Ike je podijelio svoje misli s pratiteljima, a potom ubrzo i obrisao svoju objavu

Kontroverzni i popularni isusovac pater Ike Mandurić oglasio se na svom Facebooku vezano uz slučaj bivšeg rukometaša Denisa Buntića koji je pretukao svoju suprugu Klaru. Podsjetimo, u medijima je objavljena i audio snimka svađe između dvoje supružnika koja je eskalirala, a koju je snimila supruga kako bi dokazala nasilje u obitelji.

Pater Ike je podijelio svoje misli s pratiteljima, a potom ubrzo i obrisao svoju objavu, a mi ga prenosimo u cijelosti:

''Denis Buntić je učinio jako lošu stvar jer je (ako je) tukao svoju ženu. Muževi, to nikad i nikad ne smijete napraviti! Osuđujem to potpuno. I jako je loše ako ima onih koji to ne osuđuju.

 POVEZANI ČLANCI:

A da nam nije to svima jasno, pokazuje uvijek neki novi slučaj nasilja nad ženama. No, osim žaljenja za pretrpljenu bol Denisove žene, nakon što sam preslušao njezin snimak, nekako, stadoh misliti o muževima koji, tko zna kakva sve nasilja i maltretiranja namjerno-iritantnih žena ne podnose? A takvih muževa je jaaako puno: strpljivih, snažnih, postojanih. Šteta što se o njima nikada ne govori, ne priča: More je divnih, snažnih muževa koji se stoički nose s lažima, cmizdrenjima, optužbama, manipulacijama, prenemaganjima, s nezrelošću…

Naravno i posve je logično da ima jako puno brakova u kojima su žene negativne i loše, a muževi plemeniti i postojani. Dakle, more je muževa koji su prošli teške trenutke i ostali muževni, odvažni i ispravni. Nažalost, Denis je pao na tom testu muževnosti i za to nema opravdanja. Nikad nismo stali u zaštitu ovih prvih, niti ih pohvalili. Samo se bavimo ovima lošima pa se stječe dojam da su svi loši. E, to nije u redu! Pa, evo jedna poruka njima: ako ste istrpjeli kojekakve histerije i cmizdrenja, ja vam se divim! Zaslužujete i vi svoje mjesto u medijima, objavama. Tu ste, među nama. Dečki, svaka vam čast'', poručio je. 

>> VIDEO Opsadno stanje na sjeveru Kosova, ubijen policajac; Kurti: 'Ovo je teroristički čin'

Komentara 72

PH
Prosječni Hrvat
21:24 25.09.2023.

Loša osoba je loša osoba, bez obzira da li se radi o muškarcu ili ženi. Zbog narcisoidnih egomanijaka obiju spolova, rasturene su mnoge obitelji .. . .

DU
Deleted user
21:29 25.09.2023.

Koliko postoji udruga za zaštitu muškaraca od nasilja od žena? Bilo fizičkog, psihičkog, financijskog…

Avatar Barbie
Barbie
22:45 25.09.2023.

Ne učiti ljude mazohizmu i trpljenju! Tako će i djeca od trpnih roditelja naučiti da i oni budu mazohisti kad odrastu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije