Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila i čizme

Pastirica (74) dvije noći lutala šumom. Pronašli je promrzlu

'bih...05.07.2009...blidinje...pastir iz bugojna nihad cuva stado od 450 ovaca na podrucju blidinja  Photo: Tomislav Milicevic/Vecernji list'
'Tomislav Milicevic/Vecernji list'
05.04.2013.
u 09:42

Pastirica Hasibe Samardžić izgubila se u utorak navečer pokraj Grožnjana. Dvije je noći spavala u šumi. Izgubila je i čizme i janje.

Živa, ali promrzla i dehidrirana 74-godišnja pastirica Hasibe Samardžić iz Stanice pokraj Grožnjana, podrijetlom iz BiH, pronađena je jučer oko 11 sati na šumskom predjelu u blizini Kave. Pastirica je nestala prije dva dana, odnosno u utorak navečer kada je u blizini mjesta Ražmani vodila ovce prema Grožnjanu, javlja Glas Istre koji piše da je 74-godišnjakinja bila viđena i dan poslije, u srijedu oko 14.45 sati, uz cestu u blizini mjesta Marušići.

Pronašao ju je zamjenik zapovjednika umaških vatrogasaca Boris Milić s nekolicinom speleologa iz Buja, a ekipa Hitne medicinske pomoći iz Umaga pružila joj je prvu pomoć te je odvezla na daljnju obradu.

– Kada je skrenula u šumu, u rukama je imala malo, tek okoćeno janje koje je u ta dva dana, koliko smo je tražili, izgubila. Pored toga spavala je u šumi gdje je i gumene čizme izgubila. Uglavnom, odmah sam krenuo za njom, no nisam imao sreće. Tražio sam je i noću – kazao je zabrinuti suprug Alaga Samardžić koji je strahovao za Hasibu jer je bila sama i spavala u šumi.

>>Nestali Marko Đurić nakon gotovo dva mjeseca pronađen mrtav

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije