Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ozlijeđena

Pašmanci zbog bureka šipkom pretukli 54-godišnjakinju

burek,bourek
Dalibor Urukalović/PIXSELL
21.02.2013.
u 12:35

Muškarci su napali zaposlenike pekarnice jer im u auto nisu htjeli donijeti bureke

Četvorica Pašmanaca (19, 21, 24 i 50 godina) prije nekoliko su dana napali zaposlenike pekarnice nakon što im ovi nisu htjeli u noći oko 1 sat u automobil donijeti bureke. Nakon prvotnog naguravanja i verbalnog prepucavanja, Pašmanci su došli sa šipkama i napali ih, a u tučnjavi je najgore prošla 54-godišnja zaposlenica pekarnice koja je zbog udarca šipkom po glavi teško ozlijeđena.

Protiv svih će biti podnesena prekršajna prijava, a kazneno je prijavljen 50-godišnjak, otac jednog od Pašmanaca koji im je nakon što su se potužili da nisu dobili burek u automobil "priskočio u pomoć" i napao nesretnu ženu.

>> Šestorica muškaraca potukla se zbog – bureka!

Komentara 6

OB
-obrisani-
15:26 21.02.2013.

Vama što mi lupate minuse je burek vjerojatno jako fini. Ili možda mislite da je zdrav? Fini je i meni, ali ne jedem ga više, ne hvala. Shvatio sam što je to. A vi lupajte minuse i dalje i uživajte u bureku, pa mi se javite kad jednog dana završite u bolnici s nekim karcinomom, kronovom bolesti, oštećenjem sluznice, začepljenjem krvnih žila ili sličnim stvarima.

AU
autoritet
12:57 21.02.2013.

Molim recept Sigurno je nešto posebno taj burek

OB
-obrisani-
14:50 21.02.2013.

Bijelo brašno, nezdrave masnoće, gomila aditiva i kravlji sir u tragovima. Ako ga redovito ili čak samo češće povremeno jedeš, sasvim dovoljno da ti se gotovo potpuno začepi probava i otruju sve stanice u tijelu. E pa ako vam je stalo da se razbolite, onda samo izvolite, jedite burek i još se i tucite za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije