Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapošljavanje

Partnerstvom i strategijom lakše do smanjenja nezaposlenosti

'varazdin/medjimurje varazdin, zavod za zaposljavanje, 23.01.08.  jasenka hutinski, voditeljica ureda za zaposljavanja varazdin snimio Marko Jurinec'
'jurinema'
15.02.2011.
u 15:45

Brojka nezaposlenih u županiji sve je veća, a na Zavod se prijavljuje sve više osoba starije životne dobi

U Županijskoj palači održana je druga Skupština Partnerstva za lokalno zapošljavanje Varaždinske županije. 

– Cilj je da se u partnerskom okruženju s institucijama i udrugama, poslodavcima i sindikatom pomogne smanjenju nezaposlenosti – rekla je Jasenka Hutinski, pročelnica varaždinskog Zavoda za zapošljavanje. Dodala je da će izraditi strategiju koja će biti kompatibilna sa Županijskom razvojnom strategijom, a u kojoj će biti definirane gospodarske potrebe i problemi u lokalnom okruženju. Iako je brojka nezaposlenih u županiji sve veća te se na zavod prijavljuje sve više osoba starije životne dobi, koje su proglašene tehnološkim viškom, pročelnica se nada da će brojnim poticajima i programima te sezonskim poslovima ipak smanjiti nezaposlenost u županiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije