Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA GRMOJA
Povratak na članak

Parlamentarni izbori: Most od Vlade ponovno traži elektroničko i dopisno glasanje

Napomenuo je i da je stav SDP-a da će dovesti u pitanje legalnost i ustavnost izbora, ako ne bude predizborne kampanje, masovnih skupova i druženja s građanima.

Komentari 8

MA
manipulacija
11:54 16.04.2020.

Jedno je tražili, ali imamo li mi sada trenutno uvjete za to?

VL
MA
manipulacija
11:52 16.04.2020.

Nekako na početku mi se Most-ovci nisu činili loši, netko novi, reko možda preokrenu neke stvari. No kako je vrijeme odmicalo, shvatio sam da je njihova politika čisti populizam!

VL
Avatar Zarko_Oremovic
Zarko_Oremovic
12:00 16.04.2020.

Mostovci moraju biti svakom loncu poklopac! Nije bilo komentara vezano za potres, vezano za koronu, ali zato uvijek imaju pregršt komentara kada treba izazivati nepotrebnu netrpeljivost.

VL
DU
Deleted user
13:57 16.04.2020.

Možda je ovo vrijeme za tehničku vladu sa mandatom od 1 godine sa jasnim zadatkom da pojedine zakone pripremi za referendum napr. izborni zakon smanjivanje broja zastupnika teritorijalni ustroj itd itd.

VL
PO
portugisac
12:34 16.04.2020.

Vidim da se ovdje napada MOST umjesto da se komentira njihov prijedlog. To je vrhunski prijedlog i takovu vrstu glasanja imaju sve civilizirane zemlje. Zato se kaže elektroničko i dopisno jer ako nemaš mogučnosti elektroničko imaš dopisno. Šta da jee spomenuo da treba uvesti obavezno izlaženje na glasanje jer tko ne izađe plača kaznu. Tako imaju Belgija i još neke zemlje.

VL
LE
LeonM
12:04 16.04.2020.

Bravo Grmoja! Bravo Most! Sve dobro rečeno! #BašZatoMost

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:38 16.04.2020.

nije HDZ za to sposoban .To ja kao da tražiš da Kuščević bude pošten

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.