Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan odluke
Povratak na članak

Parlamentarna većina na vagi: predsjednica poziva na razgovor

Ako je vjerovati jučerašnjim izjavama, oporbena inicijativa za opoziv Marića mogla bi dobiti podršku 77 zastupnika

Komentari 2

Avatar majmunranko
majmunranko
07:47 04.05.2017.

Ah, kad se samo sjetim uglađenog Plenkovića kako je bahato na saboru HDZ-a rekao da stranka ne može biti talac jednog čovjeka i kako je pričao kako će se on sve dogovoriti s Mostom, koji ga je u suštini i doveo na vlast rušeći Karamarka kako bi MOL pobijedio u arbitraži. Sad je na red došao Agrokor, uzbunili su se strani trgovački lanci tko će preuzeti Konzum, sad je Plenkovićeva glava na panju zbog iste stvari. A kako je samo uspješno ispregovarao vladu s Mostom, i još je Božu Petrova iz Braunsbergera GmbH stavio na čelno mjesto Sabora.

VL
KA
kajbum
09:19 04.05.2017.

Novi slogan za petrova I drustvo. Most u propast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.