Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Paranoju sličnu današnjoj izazivali su i “neprijatelji socijalizma”

Oporba koja je uvijek HDZ dočekivala topovima sada mu prostire crveni tepih

Komentari 16

BA
bakulušić
11:05 13.04.2018.

Sve ovo što se događa u Hrvatskoj je normalna posljedica činjenice da u Hrvatskoj nije bilo revolucije i da su na vlasti ostali oni koji su Hrvatskom vladali od 1945. Oni i njihova djeca. Razlika je samo u parolama i ciljevima u koje su se zaklinjali. Ostavili su radničku klasu a prigrlili rodnu ideologiju. Ocijenili su da je to isplativije i da će ih to duže održati na vlasti. A to im je i jedini cilj. Zadržati vlast, zadržati pozicije i privilegije a usput lagodno živjeti i još dobro zaraditi. Bilo bi korektno da barem naprave spomenik hrvatskoj Pomirbi koja im je sve to omogućila.

VL
JA
Jania
09:47 13.04.2018.

HDZ će zbog ratifikacije Konvencije doživjeti potop na slijedećim izborima. To je kap koja je prelila čašu. Pitanje je samo hoće li se sadašnja oporba, ovako smiješna i izgubljena kakva je danas, uspjeti konsolidirati da preuzme vlast. Vjerojatni scenarij su brojne "neovisne" liste i nefunkcionalna Vlada.

VL
Avatar 123456
123456
18:46 13.04.2018.

Poštovana gospođo predsjednice RH, Danas 13.04.2018. godine Jude u hrvatskom Saboru pređoše Rubikon! Alea iacta est! Nemate izbora - organizirajte REFERENDUM!

VL
GU
Gustirna
22:10 13.04.2018.

Lijeva nasa crvena....nece dugo....nece...pala im je jugoslavija past ce i oni...,intitucionalno ili ne...revolucijom ili zborima...

VL
BO
borky
08:00 14.04.2018.

Mene čudi da u ovom jako važnom društvenopolitičkom trenutku za našu zemlju ... naš suveren, naša čelna političarka Kolinda Grabar Kitarović se totalno izgubila, i to ne samo fizički. Političarka koja nam je obećala biti uz nas, i još mnogogo toga, jednostavno nas je ostavila na cjedilu ... tako da je većina hrvatskog naroda izložena medijskom teroru, Plenkovićevom boljševičkom ponašanju, bezobraznoj navali Crvenih Khmera, kao i sramotnom puzanju većine Hadezeovskih zastupnika.

VL
JP
jpavicic
11:19 14.04.2018.

Samo se vrag plaši tamjana, jer ga tamjan iritira i guši, pa će sve napraviti i upotrijebiti sve miomirise da neutralizira miris tamjana i oslobodi prostor bratu đavlu i ubogoj sestricu sotoni

VL
AB
abfotokeramika
18:15 13.04.2018.

Jedini spas za hrvatsku je da se uvede glasovanje prema broju zuba. Koliko zubiju toliko glasova. A ne ko u splitu. Više sudionika nego zubiju.

VL
LI
lipica
17:04 13.04.2018.

Covjece, pa ti bas ne mozes bez komunizma i komunista. Takva opsjednutost je bolest!

VL
AB
abfotokeramika
18:03 13.04.2018.

Pa dobro. Pa dajte toga zatucanog majmuna ve jednom maknite iz novinarstva. Mijenja kapute. Do devedesetih žestoka komunjara i režimlija a nakon toga ustašoid. Jedina konstanta zatucanost, primitiva i prolijevanje žuci.

VL
JW
Jim West
10:00 13.04.2018.

Mile piše o komunizmu i totalitarizmu, a onda napiše jednu krasnu rečenicu - Ako je Crkva protiv Istanbulske, protiv nje su i vjernici. Crkva je nesumnjivo nedemokratska organizacija. Vjernici su potlačeni i tretira ih se kao stoku. Nemaju pravo glasa u odabiru svojih svećenika, biskupa, nadbiskupa, kardinala i pape, a sad bi, po domoljubu Ivkošiću, trebali kao dobri komunisti slijediti vrhušku i biti protiv Istanbulske. Ma nemoj! Hrvatska je demokratska država i kao vjernik, a prije svega Hrvat, odlučno sam za konvenciju. I neće mi jedan parazit proračuna govoriti što da mislim. Kao ni poslušni komunist Mile.

VL
DU
Deleted user
08:59 13.04.2018.

bas me zanima koliko bi se ljudi skupilo na prosvjedu protiv uvodjenja poreza na nekretnine ili sl. sadrzaja? Ovaj "prosvjed" samo pokazuje inteligenciju veceg dijela "naroda" u RH i to je doista zabrinjavajuce! 99,99,99 % njih nije i nece nikada procitati tzv. "Istambulsku deklaraciju" a ima kao misljenje o njoj ! Strasno! Cak i kada im Vlada RH kaze da ce jasno uvesti "preambule" na tu istu i kada je istu prihvatila npr. katolicka i tradicionlana Poljska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.