Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žrtvama 10 mil. $
Povratak na članak

Papu bira i američki kardinal koji je skrivao svećenika pedofila

Losangeleska nadbiskupija postigla je sporazum po kojem mora platiti gotovo 10 milijuna dolara četvorici muškaraca koji tvrde da ih je zlostavljao svećenik kojeg je štitio kardinal Roger Mahony.

Komentari 2

TO
Toni50
22:54 13.03.2013.

Papu bira i američki kardinal koji je skrivao dao utočište prognanaom svećeniku za kojega neki misle predpostavljaju priča se da je eto i možda pedofil.... To je katolički i moralni čin i božija milost prem griješniku ali komun jaretine tone to neshvačaju.... Kod nas bi ga odmah izdali iste sekunde takvi smo karakter balkančeroski ! Ali da je samo Gay njega bi poštivali i gayili jel nam je to EU stogo odredila !!!

VL
TO
Toni50
22:57 13.03.2013.

Mi smo jaki popvi pedofili generali ili šoferi ili zločinci a u politici zna se lopovi itd.. Božija volja ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.