Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjet sa simbolikom
Povratak na članak

Papa u Albaniji, u posjeti zemlji 'žive vjere'

Albanija je zemlja koja je najjasnije od svih europskih zemalja osjetila posljedice vladavine komunističkog režima

Komentari 10

MM
mojski.moja
12:54 21.09.2014.

A lbanci kao niti jedan narod u susjedstvu je tako tolerantan, bilo to da dolazi katolik,ortodox ili musliman,imaju najbolju sliku o dobrougostiteljstvu, i zato ko kod njih ide bez oruzja i ide kao gost, taj ce biti docekan kao gost pocastima, to nema u regionu takav narod kao sto su albanci, ali njih albance je lako manipulirati, zato su njih i podjelili u cetiri strane svijeta susjedi.

VL
MM
mojski.moja
13:16 21.09.2014.

ja bi voleo da vatikan sa njenim papom moze posjetiti srbiju, i biti tako docekan, medjutim vidimo da to ili ne moze ili ne zeli da ucine poglavar vatikana,ili amerike a niti narod u srbiji nije spreman to da prihvati,i, govorim to da bismo shvatili taj mali Albanski narod koji nije veci od 9 miljuna albanaca u svijetu...u albaniju moze svako,bio to musliman,katolik, ortodox ili zidov, i bice docekan kako ne biste vijerovali ako niste ikada culi istinu o Albancima..vjerujte mi o Albancima su barem kod nas neistinitu sliku o njima pisale srpske akademije koje su sirile neistinite propagande..ali su Hrvatski bili sasvim drugacije i pisali istinu

VL
Avatar Illyrian
Illyrian
13:20 21.09.2014.

Albanci dočekuju Papu. U susjedstvu se spremaju za doček Putina. Uvijek je bilo tako.

VL
UN
unbekant
10:06 21.09.2014.

Francisko ide u posjet prvoj jednoj europskoj drzavi,koja ni je katolicka,ili je u njoj vrlo mali postotak katolika,eto koliki je to covjek svakamu cast,a ja sam mislijo posto se ovi nasi vjernici hvale da kod nas zivi "90% katolika",dace prvo nasu drzavu posjetiti,ali ode Francisko u susjednu Albaniju...........................

VL
MX
Mister X
10:31 21.09.2014.

Ide u Albaniju Bog ga blagoslovio i sad je bez brige može kuda god hoće i kod Envera Hođe.. Ili kako se po hrvatski vidim ne piše Hođe nego Hohxe.. Isto kao i što me stalnočudi da se piše Beč Beč a radi se Wien-i . Poznam rođenoga tipa iz Beča čovjek nikada za svojih 70 godina nije čuo niti zna što je to Beč -- Kod nas mi i Srbi i bosanci znamo koji je to grad !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.