Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATIKAN
Povratak na članak

Papa odbio primiti Pompea: Jasno je rekao da ne prima političare u vrijeme izbora

Dva glavna diplomata u Vatikanu, državni tajnik i kardinal Pietro Parolin i nadbiskup Paul Gallagher, rekla su da je papa Franjo odbacio zahtjev Pompea za audijenciju jer se ne želi sastajati s političarima uoči izbora

Komentari 3

MI
misho32
23:18 30.09.2020.

papa je sigurno prije toga tražio pomoć i mišljenje velikog patrijarha Irineja

VL
Avatar Observer
Observer
22:03 30.09.2020.

Argentinski ljevicar, globalist i prijatelj bivseg Kubanskog diktatora Fidela Castra, papa Bergolio nikako ne podnosi Donalda Trumpa ni sadasnju americku politiku. To je jedini razl;og odbijanja primiti u audijenciju americkog diplomata Pompea. Franjo vise simpatizira kineski komunizam nego americku demokraciju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.