Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIJANSKO SVETIŠTE
Povratak na članak

Papa Franjo šalje u Lourdes povjerenika kao u Međugorje

Hérouard neće napustiti svoju dužnost u Lilleu, a dijeceza Tarbes i Lourdes ostaje povjerena biskupu Nicolasu Jeanu Renéu Brouwetu koga je na tu dužnost imenovao papa Benedikt XVI. 2012. godine.

Komentari 4

Avatar rubinet
rubinet
20:51 07.06.2019.

ne povjerenika...komesara...

VL
BO
borcanac
15:25 07.06.2019.

Ovoga masona interesuje samo di se novac zaradjuje A strah od atentata kojeg je dozivio sveti Ivan Pavle Drugi obilazi zemlje gdje Rimokatolika fakticki i nema

VL
MA
mangupica
11:38 08.06.2019.

Ja ovog Papu nista ne kuzim,ka da je s Marsa,cini politiku u crkvi ali Europa nije Latinoamerika ili liberalna retorika...

VL
VJ
vjaceslav
14:02 07.06.2019.

ne može se. bar kada je biznis u pitanju, lourdes mjeriti s međugorjem. u međugorju osim krunica i križeva možete kupiti i hodočasničke slamnate šešire, plastične sunčane naočale, japanke i plinske upaljače s motivom međugorja, a bogata je i ponudaa kvalitetnih sladoleda. gdje to u svijetiu ima osim u međugorju?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.