Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100. godišnjica rođenja
Povratak na članak

Papa Franjo: Moramo slijediti svetog Ivana Pavla II.

Možemo kazati da je Gospodin prije sto godina posjetio svoj narod. Uputio nam je čovjeka, pripremio ga da bude biskup i da vodi Crkvu, kazao je papa Franjo u homiliji posvećenoj stotoj godišnjici rođenja Wojtyle

Komentari 1

SO
Sotona
20:31 30.05.2020.

Papa Franjo: Moramo slijediti svetog Ivana Pavla II. Kuda u nebo ? Pa što se onda skrivaš od Korone stari slone ? Zar te ne čuva dragi ..... Da ja tko što kažem mi moramo slijediti moga dobrog kuma kojikoji je eto nedavno umro, meni bi mnogi rekli da sam lud i glup. Ne Slon .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.