Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka iz Paragvaja
Povratak na članak

Papa Franjo: Korupcija je gangrena naroda

„Kada vam netko kaže da trebaš učiniti to, da bi dobio nešto drugo je ucjena. Ucjena je uvijek i korupcija. A, korupcija je gangrena jednog naroda“, kazao je Franjo.

Komentari 7

Avatar istovari
istovari
10:38 12.07.2015.

"Ideologije završavaju loše, nisu potrebne...." učini još samo jedan korak dalje Franjo i reci da ni religije nisu potrebne jer isto tako oblik ideologije;možda najgori jer dijele ljude i izazivaju nesreću...što se korupcije tiče bogobojazni katolici s njom nemaju problema;a; Sanaderi, Mamići, Vidoševići,Žuljevići i ostatak brojnog nakota iz Corleoneovog stada jako je dobro pomirio doktrinu spasenja sa zgrtanjem tuđeg blaga na zemlji...

VL
MR
Mrzim_registraciju
11:17 12.07.2015.

Papa je bio u Hrvatskoj? Nešto sam propustio?

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
10:46 12.07.2015.

Sveti oce kad bi tvoje rijeci doprle do hrvatske bilo bi to cudo al tvoje rijeci ne dopiru ni u crkvi do vjernika i zalostan sam kao krscanin da smo sljepii i povodljivi

VL
SM
SmellsLikeŠit
11:38 12.07.2015.

Eh, da i umjesto da gangrena odstrani, u Hrvatskoj se ona ponovno vraća svakih 4-5g, i tako od početka 90-ih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.