Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTNa inventura

Papa Franjo je muškarac godine

Papa Franjo prvi Božić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.12.2013.
u 13:30

Omiljeni papa je iza sebe ostavio Waltera Whitea, Edwarda Snowdena, Charlieja Hunnama...

Papa Franjo je muškarac godine po izboru posjetitelja portala za muškarce Kult u tradicionalnoj Kultnoj inventuri. Omiljeni papa je iza sebe ostavio Waltera Whitea, fiktivni lik iz serije Na putu prema dolje, Edwarda Snowdena, Charlieja Hunnama, glumca iz serije Sinovi anarhije, te tragično poginulog Paula Walkera.

Pjevačicu Katy Perry posjetitelji Kulta su, ispred Mile Kunis i Kate Upton, izabrali za komad godine, dok je drugu godinu zaredom za najiritantniju osobu uvjerljivo pobijedio Justin Bieber. Odbjegli Django je najbolji film, Na putu prema dolje serija, a tko je sve proglašen najboljim u 2013. godinu pogledajte ovdje.

>> Papa Franjo ni kriv ni dužan osoba godine. Nezasluženo!

Komentara 6

DU
Deleted user
14:13 29.12.2013.

Nekako mi se čini da je Papa Franjo osoba godine bez pokrića, puno lijepih riječi, a djela nigdje. Nešto slično kao i kad kod nas Josipovića proglašavaju osobom godine - eventualno maneken godine !

TA
taknekak
14:05 29.12.2013.

papa franjo je naivac i šarlatan. ogromno nezadovoljstvo vlada u katoličkom svijetu zbog njega. i mnogi vjernici i kardinali i biskupi u mnogim državam su se iza kulisa već pobunili. sujetni franjo koji se uliziva liberalnoj javnosti, sa svojim čestimim istupima je stvorio zbunjenost i puno štete. poznati stari kardinal iz kelna, Meissner je Franji u oči rekao, da se ne slaže sa njegovim načinom komuniciranja, davanje intervjua za novie i novinare i kritizirao ga je zbog neodređenih i previše lagodnih i opuštenih izjava o temeljima katoličkog nauka. kao ono o milosrđu prema razvedenima. Meissner i drugi kardinali su mu rekli da tako više ne istupa u javnosti. franjin sjaj je brzo otpuhao. sada za božić bio je to najblijeđi i najbezličniji "ubi et orbi" u povijesti vatikana i narod se hladi od njega. ništa. američki kardinal Dolan, koji inače važi kao liberalan, je također kritizirao Franju zbog njegovih nejasnih i previše blanognakolonih izjava o gayevima. jer se Dolan boji da će u SAD mnogi katolici zbog Franje preći u evangelikalne zajednice koje se strogo drže biblije gdje se kaže da je homoseksualnost grijeh. neki biskupi su ga nazvali i licemjerom, jer stalno se hvali sa svojom navodnom skromnošću, ne želi stabovati u papskoj rezidenciji, a u međuvremenu je zaposjeo cijeli kat pansiona Santa Marta koji je velik kao i papska rezidencija i ovaj hir Franje samo nepotrebno košta vatikan.papa franjo je naivac i šarlatan. ogromno nezadovoljstvo vlada u katoličkom svijetu zbog njega. i mnogi vjernici i kardinali i biskupi u mnogim državam su se iza kulisa već pobunili. sujetni franjo koji se uliziva liberalnoj javnosti, sa svojim čestim istupima je stvorio zbunjenost i puno štete. poznati stari kardinal iz kelna, Meissner je Franji u oči rekao, da se ne slaže sa njegovim načinom komuniciranja, davanje intervjua za novie i novinare i kritizirao ga je zbog neodređenih i previše lagodnih i opuštenih izjava o temeljima katoličkog nauka. kao ono o milosrđu prema razvedenima. Meissner i drugi kardinali su mu rekli da tako više ne istupa u javnosti. franjin sjaj je brzo otpuhao. sada za božić bio je to najblijeđi i najbezličniji "ubi et orbi" u povijesti vatikana i narod se hladi od njega. ništa. američki kardinal Dolan, koji inače važi kao liberalan, je također kritizirao Franju zbog njegovih nejasnih i previše blanognakolonih izjava o gayevima. jer se Dolan boji da će u SAD mnogi katolici zbog Franje preći u evangelikalne zajednice koje se strogo drže biblije gdje se kaže da je homoseksualnost grijeh. neki biskupi su ga nazvali i licemjerom, jer stalno se hvali sa svojom navodnom skromnošću, ne želi stabovati u papskoj rezidenciji, a u međuvremenu je zaposjeo cijeli kat pansiona Santa Marta koji je velik kao i papska rezidencija i ovaj hir Franje samo nepotrebno košta vatikan.

DU
Deleted user
15:01 29.12.2013.

Trebali bi se svi moliti za našeg papu Franju, jer je na sebe uzeo veliki teret i veliku odgovornost reforme KC...već i samo ime koje je uzeo -Franjo pokazuje spremnost na odgovornost i smjer kojim namjerava voditi crkvu.Oni koji ga kritiziraju su uglavnom fanatici i fundamentalisti svih religija i takve treba ignorirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije