Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Papa Benedikt XVI. protiv skenera tijela na aerodromima

Prijetnje međunarodnog terorizma i sadašnja ekonomska kriza ne smiju dovesti, pa ni u zračnom prometu, do gubitka prava i vrijednosti ljudske osobe, upozorio je papa Benedikt XVI

Komentari 14

OB
-obrisani-
12:08 21.02.2010.

ledeni papane, danas je nedelja koja je kod svih Hrišćana slobodan dan, jedino kod tebe izgleda nije jer pripadaš đavo bi ga znao jehovinim svedocima ili vehabijama ???! ! !

VL
MM
Mladen Miletić
15:08 21.02.2010.

Papa Benedikt XVI. protiv skenera tijela na aerodromima , da nije isti razlog kao kod nekih koji su zato protiv da nebi skener pokazao da su pizde !°

VL
Avatar Ledeni
Ledeni
10:52 21.02.2010.

Tako, lijepo je da si svima pokazao na kojem si nivou kulture. Nije ni čudno, ako znamo odakle si.

VL
OB
-obrisani-
11:05 21.02.2010.

Ma opasan si ti kad sve znaš, jel si pročito na radiju ?!

VL
BJ
bj1204
11:45 21.02.2010.

Jeli papa i protiv pedofilije u svojoj Njemačkoj ili će se i on iznenadit koliko toga ima.

VL
Avatar Ledeni
Ledeni
12:04 21.02.2010.

Ne mogu vjerovati. Članak o Katoličkoj crkvi, samo sedam komentara, a od toga samo tri spominju pedofiliju. Šta su udbaši danas dobili slobodan dan?

VL
BJ
bj1204
12:14 21.02.2010.

Ledeni Pedofilija u katoličkoj crkvi u Njemačkoj nema veze sa \"udbom\" jer je to puno ozbiljniji problem. Možda nemaš djece ili nisi katolik. Pravilo foruma je da spodobe koje ne znaju šta odgovorit odmah optužuju komunjare, udbu i šta već..ć.. Šta bi trebalo biti u redu ako djete obešćasti svećenik pedofil a ne pedofil \"civil\" gdje je logika kako to djetetu objasnit??

VL
OB
-obrisani-
12:52 21.02.2010.

Rimokatolička crkva tvrdi da je nastala u vrijeme smrti, uskrsnuća i uznesenja Isusa Krista otprilike 30. godine. Katolička crkva sebe naziva Crkvom za koju je Isus Krist umro, Crkvom koju su uspostavili i sagradili Apostoli. Je li to pravo porijeklo Katoličke crkve? Naprotiv, čak i letimično čitanje Novoga zavjeta otkrit će da Katolička crkva nema svoje porijeklo u Isusovu učenju, kao ni u učenju njegovih apostola. U Novom zavjetu, ne spominje se ni papinstvo, ni štovanje / obožavanje Marije (ni Marijino bezgrješno začeće, Marijino trajno djevičanstvo, Marijino uznesenje niti Marija kao su-otkupiteljica i su-posrednica), molitve svecima na Nebu da se mole za nas, apostolsko naslijeđe, obredi crkve koji vrše ulogu sakramenata, krštenje male djece, ispovijedanje grijeha svećeniku, Čistilište, indulgencije/oproštajnice kao ni jednaki autoritet crkvene Predaje i Svetoga pisma. Stoga, ako Katolička crkva ne potječe od učenja Isusa i njegovih učenika, kao što čitamo u Novom zavjetu, koje je onda pravo porijeklo Katoličke crkve?

VL
Avatar Ledeni
Ledeni
12:57 21.02.2010.

Aha, probudili se udbaši ipak. Tulumarili su sinoć pa su danas malo zakasnili na dužnost. Da nije žalosno bilo bi smiješno.

VL
OB
-obrisani-
13:05 21.02.2010.

Ako skeneri pomažu u borbi za sigurnost putnika, u čemu je problem? Papa se i osobno bori protiv terorizma. Papamobilom te posebno osiguranim privatnim zrakoplovima.

VL
OB
-obrisani-
15:51 21.02.2010.

Papa je više za skenere tijela u sjemeništima.

VL
OB
-obrisani-
15:52 21.02.2010.

Da, da, za dostojanstvo čovjeka se zalažu oni koji to dostojanstvo ne priznaju, jer što je njima ljudsko biće ? Sredstvo za ostvarivanje\" višeg cilja\", bezlična poslušna masa koja ima da sluša i ne talasa, a masovni cilj je uu budućnosti, u raju poslije smrti, dakle ne postoji, dok je njihovo poslanje \"nebeska\" sadaašnjost, koju doživljavaju kroz izgradnju i održavanje crkve kao ustanove-pastira, vjernika kao ovčica za šišanje i religije kao iluzornog pokrića. Ali u biti ne poznaju ni nebo ni sadašnjost ! Dakle???

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
00:58 23.02.2010.

..pa skeneri su radi sigurnosti,svih,nerazumijem kakv je to problem?.Ja sam katolik ali ponekad mi se čini da ti svećenici zaista mlate praznu slamu i dobru lovu.Kažu da bi imali šta reći i reknu da bi imai šta kazati..i tako u krug.

VL
OB
-obrisani-
21:17 25.04.2010.

Uvijek sam bila debela, i idu mi na živce ovi \"standardi\" koje nam nameću mediji - tko nije mršav, manje vrijedi i sl. Mislim da iza svega stoji gay lobi! Pogledajte te današnje manekene i manekenke - skoro da nema razlike! Možda me zato penicilin, primjedba (pegaz) i Iznobed ne vole Živio bosanski muškarac, koji voli da se ljulja!!! Bar kad me uvate za guz imaju šta uhvatit...ko da staviš ruku u puding... Tko me voli (nije da ih ima), voli me ovakvu kakva jesam. Briga me hoće li netko mislit da sam mršava ili debela, ružna ili lijepa.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.