Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Pantovčakom do Dvora

Nakon izgubljenih dvojih izbora predsjednik SDP-a mora naći načina da politički preživi

Komentari 3

BT
bili-tartuf
17:12 28.12.2009.

Milancé...Grobar Esdipija....

VL
IS
iskreno
19:12 28.12.2009.

Jasmina, čak i korumpiranim \"novinarima\" poput vas treba lo bi biti jasno da je gotovo. Jasmina, tražite novog sponzora. Bez ovoga ste ostali... Evo vam ideja za vaše poslodavce Todorića i Bandića: Konzum bi 10. siječnja 2010. trebao napraviti akciju u kojoj će u svim svojim dućanima od 07-19 svim građanima POKLANJATI SVE što se tamo prodaje... I to svih 12 sati! Sigurno će biti manji odaziv birača pa možda vaš poslodavac Bandić dogura do 35%, a u Zagrebu do 25% (od broja izišlih na izbore naravno).

VL
NE
neni
19:40 28.12.2009.

Pobijedi Bandić, gotovo je sa velikim snovima Milanovića . Jer u igru ide Antunović. Milanoviću je stvarno bitnija pobijeda nego Josipoviću , koji ionak\' izgleda kao da je zalutao. A ako i Bandić pobijedi doći će do velikih pretumbacija i još većeg kaosa u strankama, što nije loše jer misle da su Bogom dane i da Hrvatska ne može bez njih. A kaj se tiće prirodne koalicije s HNS, pa kaj oni nude.. ništa , Čačića i Pusić, a s njima nemreš ni dobiti niti izgubiti izbore. Nije Bandić ništa gori od drugih, možda baš treba da dobije izbore, Jer priće da su svi osim njega pošteni ne drže vodu. Pa kak\' bi nam lijepo bilo da je samo Bandić lopov, a svi drugi kak\' bi rekel Josipović svjetlo .... moš\' mislit!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.