Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedan
Povratak na članak

Panika u kinu na Floridi kad je u dvoranu ušao prerušen u Jokera

Amerika je pod uzbunom nakon pucnjave u kinu u Coloradu u srpnju kada je James Holmes upao na projekciju najnovijeg filma iz serije o Batmanu, također prerušen u negativca. Ubio je 12 osoba

Komentari 1

Avatar Alfons_x
Alfons_x
08:37 06.09.2012.

U srpnju su svijet potresle dvije vijesti - prva o skandalu oko namještanja LIBOR-a pri čemu su banke doslovce izmišljale podatke kako bi namjestile vlastiti rejting, a drugi o minimalno 21 bilijun dolara isisanim iz svjetskih ekonomija preko privatnih kompanija i bogataša. Oba događaja povezuje jedna osoba - Robert Holmes! Robert Holmes je trebao svjedočiti o prevari pred istražnim odborom, inače on je otac ubojice iz Aurore u Coloradu, a objavljivanje izvještaja o nestalih 21 bilijuna dolara dogodilo se gotovo na isti dan kao i masakr. Slučajnost? Teorija zavjere? Ili namještanje Robertovom sinu, kako bi se preko sina stisnulo oca da povuče svjedočenje? Nije zgoreg sjetiti se da je i VL pisao o tome da li je ubojica iz Aurore i osoba u sudnici jedna te ista osoba?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.