Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ličko Lešće

Paljenje korova stajalo života 81-godišnjeg starca

\'hitnapomoc_Arhiv VL_Crn_220\'
Arhiva VL
10.03.2011.
u 14:59

Prva pomoć pružena mu je u gospićkoj Općoj bolnici nakon čega je hitno prevezen u Zagreb.

Nesretni 81-godišnji starac preminuo je u petak poslijepodne od teških opeklina zadobivenih tijekom paljenja korova. On je u četvrtak oko podneva nedaleko svoje obiteljske kuće u Ličkom Lešću nedaleko Otočca palio suhu travu i korov kada ga je zahvatio vatreni plamen. Vatra ga je opekla po cijelome tijelu te mu nije bilo spasa.

Neslužbeno doznajemo da je starac bolovao od astme. Živio je sam, a nakon nesreće pronašao ga je susjed koji je odmah alarmirao Hitnu pomoć.

Pomoć mu je pružena u gospićkoj Općoj bolnici nakon čega je hitno prevezen u zagrebačku Kliniku za traumatologiju gdje je i preminuo. Doznajemo da će biti naložena obdukcija tijela.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
10:15 11.03.2011.

Dragi naši Ličani i Dalmatinci, PRESTANITE PALITI KOROVE, em je protuzakonito em ćete popali sve oko sebe , pa čak i sebe....HVALA!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije