Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODEĆE STRANKE BIJESNE
Povratak na članak

Paljba na Grlića Radmana: 'Izravno se miješa u unutarnji poredak BiH, shvaćamo to kao prijetnju'

Osude na račun šefa hrvatske diplomacije uslijedile su zbog izjava koje je dao u razgovoru za Večernji list od subote

Komentari 14

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
17:45 28.02.2021.

Izgleda da se balije ljute . Tak se i lažljivac naljuti kad mu kažeš da je lažljivac .

VL
CR
crocro
18:51 28.02.2021.

Čudim se kako nisu rekli da je Hrvatska upravo sada izvršila agresiju na BiH i to oružanu. Što si oni umišljaju tamo? Da će postrojiti sve oko sebe i držati lekcije a svi u EU biti u stavu "Pozor". Ovu neprijateljsku kliku treba ignorirati jer je potpuno nekompetenta i beznačajna i zato nikada tamo neće biti političkog napretka. Nije mi jasno dokle će ovakvu zajednicu držati na okupu a na okupu je prisilno. A sve što je prisilno, jednom mora "puknuti". Najbolje je ići svatko svojem jatu i da se konačno razriješio taj gordijski čvor. Što vrijedi održavati zajednicu prisilno gdje se jedni suprotstavljaju drugima i umjesto zajedništva i napretka je nazadovanje, politički kolaps i neodrživo stanje. A međunarodna zajednica takvo stanje drži na aparatima. Dokle, ako takva opcija ne daje napredak već samo i jedino nazadovanje. I onda se njihove vođe propinju na zadnje noge nakon svake izjave hrvatskih predstavnika vlasti. Hrvatska će štititi svoj narod i neće dopustiti šikaniranje, pa neka se propinju i do Turske.

VL
ZA
zagabria5
21:14 28.02.2021.

Nije primjereno da se ministar RH miješa u uređenje druge države, a pogotovo što je diplomat. Privatno mišljenje je jedno i može biti u pravu ali javna dužnost je drugo, tu treba paziti na izjave. Pogotovo što neki u našoj vladi više zagovaraju interese jednog dijela BIH nego interese Hrvatske. Izjave nekih naših političara sve su sličnije huškačkim izjavama iz Srbije prema susjedima, a tako će nas stranci i tretirati. Zar opet trebamo prolaziti kroz to. Mislim da će Biden biti veliko razočaranje za Hrvatsku, naročito nakon saznanja o grubim riječima upućenim Hrvatskoj i Tuđmanu tokom rata u BIH. To nam zaista ne treba, da se od pobjednika svrstavamo na stranu agresora. Za početak rješenja stanja BIH Hrvata treba posmjenjivati komplet tamošnje rukovodstvo. Neka idu na dodjele medalja ratnim zločincima privatno.

VL
BR
brojevi
23:10 28.02.2021.

To je tako kad poturice i turski slugani, zahvaljujući Titu; postanu nacija. SDA treba isključivo Hrvatima zahvaliti na postojanju BiH jer bi u protivnom bilo na žalost, malo više Srebrenica. Oni su eklatantan primjer one narodne; Pomogni sirotu na svoju sramotu.

VL
40
402
20:11 28.02.2021.

Kmeee,kmee.

VL
MA
Mario
08:14 01.03.2021.

Bosančeka treba poslat doma u bosnu, vidi se da jako pati bez bosne, odkad je ministar samo o bosni priča.

VL
VO
Volver
14:57 03.03.2021.

U BiH ima 300.000 glasača kojima nije bitno ko je koje religije i etniciteta i koji odbijaju etničku segregaciju. Sarajevo je grad u kojem građani biraju već nekoliko puta načelnike i gradonačelnike hrvate, srbe, jevreje i ostale kao što suu Ivo Komšić, Srđan Mandić itd. Pod plaštom zaštite hrvata potura se zapravo HDZ-ova želja etničkog eksluziviteta.

VL
RE
reborn
09:00 01.03.2021.

Puna podrška Grlić-Radmanu. Međutim, treba uočiti kako SDA ima vrlo jasne ciljeve i vrlo prepoznatljivu operativnu politiku kojom pokušavaju uspostaviti muslimansku hegemoniju. Jasno detektiraju na kakve izjave treba reagirati, reakcije su im agresivne, na granici sa bezobrazlukom, prozivaju političke neistomišljenike zazivajući aveti prethodnih ratova... Sve skupa vrlo opasno i maliciozno, slutim kako će tek doći do eskalacije stanja ako EU ne nađe načina obuzdati bujajući muslimanski šovinizam u BiH. Na žalost, problematika je daleko iznad mogućnosti Hr da je obuzda.

VL
Avatar Belski
Belski
08:35 01.03.2021.

Imamo se pravo mišati va unutarnji poredak BiH jer smo supodpisniki Washingtonskog i Daytonskog sporazuma. Uz to imamo i obvezu prema Hrvatom izvan RH temeljem članka 10. Ustava RH.

VL
MI
misho32
00:42 01.03.2021.

zagabria5 ,zašto se lažno predstavljaš kad nemaš nikakve veze sa Zagrebom , jer da imaš ne bi pisao ovakve bedastoće. Što se tiče Bosne pročitaj "islamsku deklaraciju Alije Izetbegovića pa će ti biti jasno što provode i namjeravaju Turci kojii su se prozvali Bošnjacima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.