Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krali novac, nakit...

Pala dvojica zagrebačkih provalnika: mladići 'zaradili' 70.000 kuna

policija
Ivana Ivanović/PIXSELL
11.06.2017.
u 16:46

Provalili su u šest kuća i stan na području Maksimira i Črnomerca

Dvojica zagrebačkih provalnika od 25 i 21 godinu, koji su provaljivali u stanove i kuće u naseljima Maksimir i Črnomerec, ukravši novac i različite predmeta u vrijednosti od 70 tisuća kuna, nakon istrage predani su pritvorskom nadzorniku, izvijestila je u nedjelju zagrebačka policija.

Istragom je utvrđeno da su  25-godišnjak i 21-godišnjak  tijekom svibnja i početkom lipnja počinili devet provala, od kojih su dvije u pokušaju.

Provalili su u šest kuća i stan na području Maksimira i Črnomerca, odakle su otuđili novac, nakit, mobitele, tablet i laptop, dok su u dvije kuće pokušali provaliti. Ukupna šteta pričinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 70.000 kuna. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a državnom odvjetništvu je podnijeto izvješće, navode iz Policijske uprave zagrebačke.  

Komentara 6

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
17:54 11.06.2017.

Bez brige za provalnike. Uskoro ce i oni zavrsiti u politici kao i Beljak.

Avatar imotska115
imotska115
01:37 12.06.2017.

I ovi će sigurno doći u sabor za koju godinu, da prave društvo Beljaku.

GL
glavaticro
17:06 11.06.2017.

a tko je proslog ljeta po Dubravi ordinirao?samo u mojoj ulici su u 4 kuce/auta otudene stvari,ukljucujuci i u mom autu ,a da ne govorim u susjednim ulicama.i nitko od policije nista ne zna,nije vidio da se veca kolicina stvari prodaje negdje...zanimljivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije