Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćno osuđen

Pajserom zatukao ljubavnicu pa osuđen na 13 godina zatvora

sud
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
07.03.2014.
u 18:41

Nikola Jozić iz Prgomelja lani je 27. kolovoza na livadi između Prgomalja i Breze nakon svađe usmrtio 32-godišnju Dariju Grubješić.

Zbog ubojstva 32-godišnje ljubavnice Darije Grubješić na Županijskom sudu u Bjelovaru danas je nepravomoćno na 13 godina zatvora osuđen 47-godišnji Nikola Jozić iz Prgomelja pokraj Bjelovara. Sud ga je proglasio krivim za zločin koji je prošlog ljeta zgrozio javnost.

Podsjetimo, Jozić je lani, 27. kolovoza, oko 17 sati na livadi između mjesta Prgomelje i Breza, na mjestu na kojem su se često sastajali, nakon svađe metalnim pajserom zatukao nesretnu Dariju. Kako je utvrđeno na suđenju koje je bilo zatvoreno za javnost, Jozić ju je najmanje četiri puta snažno udario u predjelu glave, nanijevši joj time višestruki prijelom lubanje. Zbog tih ozljeda nesretna Darija je preminula na mjestu zločina.

Sud nije povjerovao u Jozićevu verziju po kojoj je Dariju udario tek dva puta i to u afektu nakon što ga je ona napala. Jozić je već ranije osuđivan zbog nasilja u obitelji i u zatvoru je zbog toga proveo tri godine. Osim zatvorske kazne, izrečena mu je i sigurnosna mjera obveznog psihosocijalnog tretmana koja može trajati do prestanka izvršenja kazne. Budući da mu je izrečena kazna veća od pet godina i dalje ostaje u pritvoru. Inače, zbog incidenta u istražnom zatvoru, a u kojem je za vrijeme šetnje u zatvorskom dvorištu metalnim utegom pokušao udariti zatvorskog čuvara, iz bjelovarskog je premješten u varaždinski zatvor i prijeti mu dodatna kazna.

>>Ubojica gađao čuvara utegom iz teretane

Komentara 4

Avatar bosanac1951
bosanac1951
18:54 07.03.2014.

Sram ga bilo, malo je dobio. Valjala mu je dok su zajedno spavali.......

PA
pancake
19:14 07.03.2014.

Čak 13? Pretrgli su se. Izaći će ranije uz dobro vladanje pa stigne zatući još koju.

BA
bandido
22:41 07.03.2014.

u ime obitelji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije